”Ora Pământului” marcată la Palatul Cotroceni şi la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii

De Larisa Andreescu.
Publicat: 27.03.2021, 11:54.
Actualizat: 27.03.2021, 12:03

Iluminatul interior și exterior al Palatului Cotroceni va fi întrerupt sâmbătă, între orele 20:30-21:30. Administrația Prezidențială se alătură mișcării globale „Ora Pământului”.

Administrația Prezidențială

Administrația Prezidențială se alătură mișcării globale „Ora Pământului”

Hepta

Ora Pământului (Earth Hour) este una dintre cele mai mari mișcări mondiale pentru protecția mediului și mobilizează milioane de oameni care, timp de o oră, sting luminile pentru a arăta angajamentul și sprijinul pentru Planeta noastră, transmite Administrația Prezidențială.

Ora Pământului celebrată la Palatul Cotroceni

„Administrația Prezidențială se alătură și în acest an acestui demers internațional, care va avea loc sâmbătă, 27 martie 2021, în intervalul orar 20:30-21:30, prin întreruperea iluminatului interior și exterior al Palatului Cotroceni. Ora Pământului își propune să crească gradul de conștientizare cu privire la protejarea mediului înconjurător pentru a combate criza climatică și pentru a ne asigura propria sănătate și prosperitate”, arată sursa citată.

Stingerea pentru o oră a luminilor este un gest simbolic anual, dar protejarea Planetei este o responsabilitate zilnică a fiecăruia dintre noi, potrivit mediafax.ro.

”Ora Pământului” marcată la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii se alătură și în acest an campaniei “Ora Pământului” împotriva încălzirii globale și inițiativei de conștientizare și responsabilizare socială și de a atrage parteneri din toate domeniile din România.

Astfel, sâmbătă, 27 martie 2021, în intervalul orar 20.30-21.30, vor fi stinse luminile exterioare şi interioare care nu împiedică funcționarea Palatului CFR şi vor fi deconectate echipamentele electronice care nu sunt esenţiale desfăşurării activităţii curente sau protecţiei clădirii.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.