Antena Meniu Search
x

Adrian Zuckerman este noul ambasador al SUA în România. Avocatul a fost confirmat în Senatul american

Adrian Zuckerman este noul ambasador al SUA la Bucureşti, după ce a primit votul Senatului american. Votul pentru numirea lui avocatului a fost 65 - 30, toate voturile împotrivă aparţinând democraţilor.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.11.2019, 08:40

Avocatul a fost confirmat în Senatul american
Adrian Zuckerman este noul ambasador al SUA în România

Adrian Zuckerman este noul ambasador al SUA la Bucureşti, după ce a primit votul Senatului american. Votul pentru numirea lui avocatului a fost 65 - 30, toate voturile împotrivă aparţinând democraţilor.

În 24 iulie, preşedintele american Donald Trump şi-a anunţat intenţia de a-l nominaliza pe Adrian Zuckerman în postul de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al Statelor Unite în România.

Zuckerman este un avocat admis în Baroul din New York în 1984 şi este partener în cadrul firmei internaţionale de avocatură Seyfarth Shaw LLP. Anterior, Zuckerman a fost co-preşedinte pentru proprietăţi imobiliare şi servicii corporate la Epstein Becker & Green New York, iar înainte de aceasta a fost preşedinte pentru proprietăţi imobiliare la Lowenstein Sandler, LLP, New York. De asemenea, el a deţinut şi funcţia de judecător în cadrul Real Estate Board - New York. Activ în ceea ce priveşte iniţiativele filantropice şi educaţionale, Zuckerman este membru în board-ul Kids Corp. şi în board-ul absolvenţilor Facultăţii de Drept din New York.

Potrivit Casei Albe, Zuckerman a emigrat în Statele Unite din România la vârsta de 10 ani şi vorbeşte fluent limba română, transmite news.ro.

El are diplomă de absolvire de la Massachusetts Institute of Technology (1979), iar diploma în drept este obţinută la New York Law School (1983).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Adrian Zuckerman este noul ambasador al SUA în România. Avocatul a fost confirmat în Senatul american