Antena Meniu Search
x

Alegeri fără emoții într-un sat din Timiș, candidatul la primărie pleacă în concediu în campania electorală (Video)

Alegeri locale fără emoții într-un sat din Timiș, unde unicul candidat la primărie pleacă în concediu în campania electorală pentru că pur și simplu nu are un contracandidat la fotoliul de primar.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 28.08.2020, 09:53

Alegeri fără emoții într-un sat din Timiș, candidatul la primărie pleacă în concediu în campania electorală
Alegeri fără emoții într-un sat din Timiș, candidatul la primărie pleacă în concediu în campania electorală - opiniatimisoarei.ro
  • Actualul primar al localității nu are niciun motiv de neliniște în campanie, el fiind unicul candidat pentru portofoliul de la primărie.
  • Rivalii politici spun că, decât să piardă în fața lui, mai bine nu se înscriu în cursa electorală.

Florin Daniel Florea, primarul din Checea, se poate socoti deja cu un nou mandat în buzunar, deși până la alegerile locale 2020 mai e o lună de zile.

Pe 27 septembrie, lupta electorală se dă în Checea doar la nivel de Consiliu Local, așa că primarul și-a făcut deja planurile pentru această campanie electorală. Pleacă în concediu.

O sa imi iau concediu, si acasa. Ideea e ca, in afara de primarie, mai sunt si agricultor si trebuie sa imi pregatesc magaziile de recoltat de porumb. Asta o sa fac”, spune Florin Daniel Florea, primarul din Checea, într-un interviu pentru opiniatimisoarei.ro.

Florin Daniel Florea a devenit primar la Checea în urmă cu trei ani, când fostul edil al localității s-a stins. În cei 3 ani la cârma localității, spune el, a asfaltat străzile, a făcut locuri de joacă, un parc de zi și un teren sintetic la școala. E încrezător că va primi un nou mandat, prin urmare nu și-a pregătit niciun flyer cu promisiuni.

Nu stiu ce sa le promit oamenilor… doar gazul daca reusim sa il aducem si canalizarea cu Aquatimul, un drum spre Cenei, ca noi avem doar un drum in sat”, spune Florin Daniel Florea.

Mulțumiți de primarul lor, localnicii nu s-au înghesuit să intre în cursa electorală împrotriva lui.

Cei care au candidat în anii trecuti nu au avut nicio șansă și s-au lasat pagubași. Si dacă candidau si altii, tot ala, Florea, ieșea”, spune un satean din Checea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Alegeri fără emoții într-un sat din Timiș, candidatul la primărie pleacă în concediu în campania electorală (Video)