Antena Meniu Search
x

ALEGERI PARLAMENTARE 2016: Apelul lui Iohannis înainte de alegerile de duminică

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Preşedintele Klaus Iohannis le-a adresat un apel românilor să meargă la vot, indiferent dacă simpatizează un partid, dacă nu s-au hotărât încă pe cine votează sau dacă îi enervează toţi politicienii.

Klaus Iohannis - foto: presidency.ro

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Preşedintele Klaus Iohannis le-a adresat un apel românilor să meargă la vot, indiferent dacă simpatizează un partid, dacă nu s-au hotărât încă pe cine votează sau dacă îi enervează toţi politicienii.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. ”Astăzi am un mesaj foarte important pentru naţiune: Dragi români, mergeţi la vot! Mergeţi la vot! Este un drept greu câştigat în decembrie 1989. Mergeţi la vot şi nu lăsaţi pe altcineva să hotărască în locul vostru. Dacă simpatizaţi cu un partid, mergeţi şi îl votaţi. Dacă nu v-aţi hotărât încă, gândiţi-vă bine, dar mergeţi şi votaţi. Dacă vă enervează toţi politicienii, mergeţi şi votaţi. Vă aştept dminică la vot. Este ţara noastră, este România noastră, nu lăsaţi pe altul să decidă în locul vostru!”, spune şeful statului.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Klaus Iohannis a ţinut să sublinieze: ”Ca să tragem o linie şi să concluzionăm: mergeţi la vot!”.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Preşedintele a făcut aceste declaraţii la finalul ceremoniei dedicate zilei Constituţiei, eveniment în cadrul căruia a susţinut o alocuţiune în care a insistat asupra importanţei participării la alegeri.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. ”Îi îndemn pe toţi concetăţenii mei să uzeze pe deplin de acest drept fundamental pe care îl au - dreptul la vot. Au fost momente în trecut când mulţi erau tentaţi să creadă că votul nu contează. Eu sper că am depăşit acea perioadă şi acel scepticism. Cred că trebuie să ne exprimăm cu toţii opţiunea de vot”, a spus Iohannis.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. El a explicat şi de ce este importantă participarea la alegeri: ”Avem această datorie nu pentru un partid sau altul, un politician sau altul, ci pentru că în urmă cu 27 de ani am dobândit prin sacrificiu de sânge libertatea de a ne decide singuri propria soartă. Cetăţenii români trebuie să ştie că votul lor contează şi să aibă conştiinţa că ei decid, prin alegeri, viitorul lor şi al României!”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri politice » ALEGERI PARLAMENTARE 2016: Apelul lui Iohannis înainte de alegerile de duminică