Antena Meniu Search
x

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Liviu Dragnea a prezentat programul de guvernare la Turnu Măgurele

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a participat vineri la declanșarea oficială a campaniei electorale în municipiul Turnu Măgurele.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a participat vineri la declanșarea oficială a campaniei electorale în municipiul Turnu Măgurele.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Candidat pe primul loc la Camera Deputaților în Teleorman, Liviu Dragnea a prezentat principalele prevederi ale programului de guvernare în fața a peste 300 de social-democrați prezenți la eveniment, subliniind diferențele între campania electorală desfășurată de formațiunea pe care o conduce și cea derulată de alte partide politice.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. "Care este principala diferență între noi și ceilalți? Noi nu facem această campanie să le spunem românilor de ce vrea să fie unul premier. Noi le spunem românilor ce vrem să facem pentru ei. Ceilalți au o poză și o tot plimbă ca pe o icoană și le spun tuturor 'uite ce băiat bun e ăsta'. Ce avem lângă noi? Avem poporul român. Cred că este cel mai important lucruri. Noi nu trebuie să spunem lucruri neadevărate. Noi trebuie să le spunem oamenilor din Teleorman, din România, ce vrem să facem pentru ei. Programul pe care vreau să îl prezint aici este realizat pe cifre, pe calcule, pe beneficiari și pe impactul bugetar. Nu este trecut în acest program nici măcar un cuvânt care să nu aibă acoperire în bani. Este un document cu care nu vreau să ne jucăm. Noi vrem să discutăm cu oamenii să le spunem cum le facem viața mai bună", a spus, în timpul evenimentului, Liviu Dranea.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. La finalul evenimentului, Liviu Dragnea i-a prezentat și pe ceilalți candidați la alegerile din 11 decembrie, făcând mențiunea că, de această, dată formațiunea politică pe care o conduce a pus accent pe nume noi, tineri și vârstnici.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. În cadrul unei conferințe de presă, Liviu Dragnea a ezitat să pronunțe numele viitorului prim-ministru propus de PSD, menționând doar că "PSD nu va propune și nu va vota un prim-ministru care nu este membru" de partid.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. "Prim-ministrul trebuie să fie un om politic cu experiență, care își asumă, care știe ce înseamnă răspundere și responsabilitate. Nu putem să propunem și să susținem un om în care nu avem 100% încredere în capacitatea lui, în viziunea lui politică, în forța lui politică", a precizat Dragnea.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri politice » ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Liviu Dragnea a prezentat programul de guvernare la Turnu Măgurele