Antena Meniu Search
x

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie: "Să mergem cu toții la vot. Cine nu înțelege lumina este cuprins de întuneric"

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a făcut un apel către credincioși, la liturghia de duminică, de la Catedrala Sfinții Petru și Pavel din Constanța, să meargă la vot, pentru că "nu a pornit de la niciun politician, ci de la oamenii de credință".

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie
Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie: "Să mergem cu toții la vot. Cine nu înțelege lumina este cuprins de întuneric" - Hepta

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a făcut un apel către credincioși, la liturghia de duminică, de la Catedrala Sfinții Petru și Pavel din Constanța, să meargă la vot, pentru că referendumul "nu a pornit de la niciun politician, ci de la oamenii de credință".

"Să mergem cu toții, eu am fost ieri, care nu ați fost să mergeți. Este singurul vot nepolitic. Nu a pornit de la niciun politician, ci de la oamenii cu credință, care au vrut să avem viitor în neamul nostru", le-a spus Arhiepiscopul credincioșilor prezenți la slujbă.

Cât despre vot, IPS Teodosie a ținut să precizeze că nu este unul politic, iar oamenii au fost induși în eroare. "Să nu ne lăsăm înșelați de cei ce spun că este un vot politic. Mulți oameni au fost derutați. Noi să înțelegm că familia este lăsată de Dumnezeu".

"Așadar, cred că astăzi Dumnezeu va lumina pe cât mai mulți să voteze pentru familie. Nu-i urâm pe cei ce sunt împotrivă, cum să-i urăști dacă nu înțeleg? Cine nu înțelege lumina este cuprins de întuneric. Umblați cât este ziuă, că vine întunericul când nimeni nu mai știe unde merge. Vorbesc cei ce sunt împotriva familiei despre Hristos, găsesc temei în învățătura lui Hristos? Nicidecum", a mai spus IPS Teodosie.

Și Patriarhul Daniel a lansat un apel către credincioși, astăzi, îndemnându-i să meargă la vot cât nu e prea târziu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri politice » Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie: "Să mergem cu toții la vot. Cine nu înțelege lumina este cuprins de întuneric"