Antena Meniu Search
x

Băsescu: "Nu demisionez. Îmi voi duce mandatul până la capăt"

Președintele Traian Băsescu a declarat că recentele scandaluri în care familia sa este implicată nu sunt sificiente pentru a părăsi Palatul Cotroceni

Președintele Traian Băsescu a declarat că recentele scandaluri în care familia sa este implicată nu sunt sificiente pentru a părăsi Palatul Cotroceni 

Șeful statului nu consideră că scandalul al cărui protagonist este fratele său sau ultimele informații referitoare la urmărirea penală a ginerelui său reprezintă suficiente argumente pentru a demisiona.

Într-o declarație făcută în urmă cu doar câteva minute, Traian Băsescu a punctat că demersul Parlamentului sau a omenilor politici privind demiterea sa nu se bazează pe nimic concret: "Îmi voi duce mandatul până în multima zi și vreau să vă asigur că până atunci voi face totul pentru că justiția să-și facă treaba și să rămână independentă".

"Regret enorm că fratele meu e suspectat pentru trafic de influenţă, dar el e un om de 60 de ani care trăieşte cu familia lui la Constanţa. Eu trăiesc la Bucureşti. Nu am avut niciun fel de informare legată de afacerea Sandu Anghel. Trăim fiecare cu serviciul lui, cu obligaţiile lui, cu faptele lui. Nu ne vedem zilnic, ne vedem o dată la doi ani", a mai spusTraian Băsescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Băsescu: "Nu demisionez. Îmi voi duce mandatul până la capăt"