Antena Meniu Search
x

Blaga: Sunt absolut convins că vom câștiga alegerile din 2016

Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat, vineri, la Târgoviște, într-o conferință de presă, că este ''absolut convins'' că PNL va câștiga alegerile de anul viitor

Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat, vineri, la Târgoviște, într-o conferință de presă, că este ''absolut convins'' că PNL va câștiga alegerile de anul viitor

''Construcția marelui Partid Național Liberal necesită foarte multă muncă în teritoriu. Asta fac și eu și doamna co-președintă Gorghiu și nu numai (...). Am străbătut aproape toate organizațiile județene, cel puțin o dată, altele de mai multe ori. Aș vrea să reamintesc că discutăm de cea mai mare construcție politică de după 1989, acest mare partid de centru-dreapta. Mulți aveau îndoieli, spuneau că vom avea tensiuni de la primele discuții, dar iată că deciziile pe care le-am luat au fost cele corecte. Acest partid a fost validat parțial la alegerile prezidențiale și sunt absolut convins că vom câștiga alegerile din cursul anului 2016'', a afirmat Vasile Blaga.

Liderul liberal s-a referit și la candidații partidului pentru alegerile locale de anul viitor.

''Decizia Consiliului Național al PNL de la Pitești este obligatorie pentru toți: luni, 3 august avem o primă citire a listelor de candidați în orașe, municipii și avem niște principii stabilite în toate județele: au drept de preemțiune cei peste 1.100 de primari pe care îi avem (...). Ei au drept de preemțiune, sigur în analiza organizațiilor, dacă îndeplinesc criteriile electorale pentru a candida, iar acolo unde avem mai mulți candidați intră într-o competiție internă și contează ce vor spune cercetările sociologice, cei care au cele mai mari șanse vor candida, peste tot, de la București la cea mai mică comună din țară'', a susținut Blaga.

Co-președinții PNL Vasile Blaga și Alina Gorghiu au fost prezenți, vineri, în județul Dâmbovița, au efectuat o vizită la fabrica Arctic din Găești și au susținut o conferință de presă la sediul PNL Dâmbovița. În program a fost și o întâlnire, la Casa Sindicatelor Târgoviște, cu membri și simpatizanți ai PNL din Dâmbovița.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Blaga: Sunt absolut convins că vom câștiga alegerile din 2016