Antena Meniu Search
x

Video Bogdan Aurescu, despre noul concept strategic NATO: Trebuie „să menţioneze explicit” că Rusia este principala ameninţare a securităţii Alianţei

Ministrul român de Externe consideră că este absolut necesară apariţia unui nou concept strategic al NATO, care să menţioneze în mod explicit că Rusia este principala ameninţare la adresa securităţii Alianţei!

de Redactia Observator

la 08.04.2022, 08:34

Vezi și

Bogdan Aurescu este de părere că ar trebui ca noul crez să corespundă realităţii din prezent şi să se refere inclusiv la relaţiile dintre partenerii NATO.

De asemenea, şeful diplomaţiei române a menţionat că este necesară crearea cât mai rapidă a Grupului de Luptă în România, acesta fiind aprobat de Alianţă la finalul lunii trecute.

În plus, Bogdan Aurescu a evidenţiat necesitatea ajutorului umanitar pentru Ucraina, în condiţiile în care ţara noastră a acordat sprijin pentru aproximativ 700 de mii de refugiaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Bogdan Aurescu, despre noul concept strategic NATO: Trebuie „să menţioneze explicit” că Rusia este principala ameninţare a securităţii Alianţei