Antena Meniu Search
x

Video Bugetul pentru 2023 ar putea primi votul final în Parlament. Bani mai mulţi pentru apărare, sănătate şi transporturi

Astăzi, parlamentarii ar putea da votul final asupra bugetului pentru anul viitor, cu o zi mai devreme decât era programat iniţial. În ultimele două zile, legile bugetului au trecut de comisiile de specialitate din Legislativ, unde au fost depuse peste cinci mii de amendamente, dar adoptate doar câteva.

de Redactia Observator

la 14.12.2022, 08:56

Vezi și

În urma acestor dezbateri, a primit bani în plus Ministerul Afacerilor Interne, 15 milioane de lei pentru brăţările electronice. De asemenea, au fost majorate fondurile pentru Ministerul Transporturilor, cel al Sănătăţii, dar şi cel al Digitalizării.

Bugetul s-a suplimentat şi la Secretariatul General al Guvernului, cu 10 milioane de lei. Bugetul a fost construit de Guvern având în vedere o creştere economică de 2,8 la sută şi o inflaţie de 9,6 la sută.

Ministrul finanţelor, Adrian Câciu, a declarat că principiile bugetului sunt transparenţa și evitarea risipei banului public. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri politice » Bugetul pentru 2023 ar putea primi votul final în Parlament. Bani mai mulţi pentru apărare, sănătate şi transporturi