Antena Meniu Search
x

Buletinele de vot pentru referendum, gata în câteva zile. Peste 72 de tone de hârtie vor fi folosite

Imprimarea buletinelor de vot pentru referendumul naţional pentru revizuirea Constituţiei din zilele de 6 şi 7 octombrie 2018se va finaliza în următoarele zile, a anunţat MAI. Peste 72 de tone de hărtie vor fi folosite pentru realizarea lor.

Imprimarea buletinelor de vot pentru referendumul naţional pentru revizuirea Constituţiei din zilele de 6 şi 7 octombrie 2018 se va finaliza în următoarele zile, a anunţat MAI. Peste 72 de tone de hărtie vor fi folosite pentru realizarea lor.

Prima şedinţă a Comisiei Tehnice Centrale pentru coordonarea referendumul pentru revizuirea Constituţiei din 6 şi 7 octombrie 2018 a fost condusă de ministrul de Interne, Carmen Dan.

În urma întrunirii, s-a stabilit că imprimarea buletinelor de vot va fi asigurată de către Regia Autonomă „Monitorul Oficial”, iar confecţionarea ştampilelor cu „Votat” de către „Monetăria Statului”. Tipărirea buletinelor de vor se va finaliza în zilele următoare, fiind utilizate 72,5 tone de hârtie

Potrivit unui comunicat de presă, la sediul Ministerului Afacerilor Interne a avut loc, miercuri, prima şedinţă a Comisiei Tehnice Centrale pentru coordonarea activităţilor de organizare a referendumul pentru revizuirea Constituţiei din 6 şi 7 octombrie 2018.

”Spre deosebire de procesele electorale din ultimii ani, acest referendum se va desfăşura pe parcursul a două zile, ceea ce presupune eforturi suplimentare din partea tuturor celor angrenaţi în organizare. În plus, perioada pe care o avem la dispoziţie pentru pregătirile necesare este mai scurtă, ceea ce a presupus unele măsuri organizatorice specifice care să permită organizarea referendumului în bune condiţii, fără a afecta drepturile electorale ale cetăţenilor”, a subliniat ministrul Carmen Dan, potrivit unui comunicat MAI.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri politice » Buletinele de vot pentru referendum, gata în câteva zile. Peste 72 de tone de hârtie vor fi folosite