Antena Meniu Search
x

Bulgaria o susține pe Kovesi la șefia Parchetului European. Reacția premierului Dăncilă

Bulgaria a anunțat că o va susține pe Laura Codruța Kovesi la șefia Parchetului European. Anunțul a atras și o reacție a premierului Viorica Dăncilă.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 21.07.2019, 22:36

Laura Codruța Kovesi la recepția de Ziua Națională a SUA
Laura Codruța Kovesi primește susținerea Bulgariei pentru candidatura sa la funcția de Procuror-șef European - Mediafax Foto via Hepta

Bulgaria a anunțat că o va susține pe Laura Codruța Kovesi la șefia Parchetului European. Anunțul a atras și o reacție a premierului Viorica Dăncilă.

Surse din guvernul bulgar au anunțat duminică dimineața că Premierul Boiko Borisov și-a proclamat susținerea pentru Laura Codruța Kovesi.

Decizia reprezintă un moment important, mai ales că, inițial, bulgarii s-au opus candidaturii lui Kovesi la șefia Parchetului European.

Aflată duminică, la Ploiești, Premierul Viorica Dăncilă a reacționat la anunțul bulgarilor, dând de înțeles că guvernul român nu își schimbă poziția.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Zilele trecute, Klaus Iohannis a anunțat, după o convorbire cu Emmanuel Macron, că Franța o susține pe Kovesi și că retrage candidatul său din cursa pentru funcția de procuror-șef european.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Bulgaria o susține pe Kovesi la șefia Parchetului European. Reacția premierului Dăncilă