Antena Meniu Search
x

Sume importante de bani ar fi dispărut din declarația de avere a judecătoarei Camelia Bogdan

200.000 de euro ar fi dispărut fără vreo explicație, din declarația de avere a judecătoarei Camelia Bogdan, potrivit Grupul de Investigaţii Politice (GIP).

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 28.08.2020, 14:28

O sumă mare ar lipsi din declarație
Declarația de avere a judecătoare ar avea unele inadvertențe - Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta
  • Inadvertențe în declarația de avere a Cameliei Bogdan

"Față de anul trecut, din averea Cameliei Bogdan au dispărut sume uriașe de bani, inclusiv depozitul de 200.000 Euro care apare în declarațiile de avere ale acesteia din 2018 și 2019. Banii au dispărut fără justificare, fără achiziția unor imobile valoroase, împrumuturi, plasamente sau investiții. Fiind suspendată din funcție, Camelia Bogdan nu a primit salariu anul trecut. A beneficiat însă de sume consistente din alte surse, de exemplu o bursă de 25.000 dolari din partea Fundației Rațiu condusă de dezvoltatorul imobiliar Nicolae Rațiu", scrie grupul.ro.

Anterior, ANAF anunțase că va verifica diferența dintre averea Cameliei Bogdan și veniturile declarate de aceasta pentru a stabili dacă judecătoarea suspendată „prezintă risc de neconformare la declararea veniturilor impozabile, cuantumul acestuia și perioada fiscală”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Sume importante de bani ar fi dispărut din declarația de avere a judecătoarei Camelia Bogdan