Antena Meniu Search
x

Parlamentarii au inventat meseria de facebookist pe bani publici!

Camera Deputaţilor are un departament nou-nouţ, care în acest moment, se ocupă doar de pagina de Facebook a instituţiei.

Vezi și

Deşi peste 70 de mii de euro pe an se duc pe salariile celor care fac postările, specialiştii spun că pagina pare administrată de un începător.

Departamentul Social-Media. Aşa se numeşte direcţia nou înfiinţată care ar trebui să îmbunătăţească imaginea parlamentarilor. Doisprezece angajaţi iau între 1500 şi 3000 de lei lunar ca să posteze informaţii intersante despre activitatea şi legile adoptate de aleşi.

Pe pagina de facebook, apar, însă, texte incomplete. De exemplu, se anunţă şedinţa în care se va vota preşedintele TVR, dar nu şi câştigătorul funcţiei.

Rezultatul muncii angajaţilor se vede, însă, în numărul de accesări. Doar două mii de persoane au apreciat pagina de facebook în jumătate de an. Nici măcar parlamentarii n-au auzit de site.

Legile nu sunt explicate pe înţelesul tuturor şi doar câţiva dintre parlamentari sunt promovaţi. În plus, în unele zile sunt afişate sub 10 postări, adică nici măcar una de fiecare angajat. Asta în timp ce pe paginile altor parlamente apar sute de texte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri politice » Parlamentarii au inventat meseria de facebookist pe bani publici!