Antena Meniu Search
x

Carmen Dan a depus la DIICOT o plângere penală împotriva denunţătorul din dosarul Referendumul: 'Nu îl cunosc, în spatele lui este altcineva'

Carmen Dan a depus o plângere penală la DIICOT împotriva lui Romică Părpălea, denunţătorul din dosarul 'Referendumul'.

Carmen Dan a depus o plângere penală la DIICOT împotriva lui Romică Părpălea, denunţătorul din dosarul 'Referendumul'.

Ministrul Carmen Dan a spus că a depus împotriva lui Părpălea o plângere pentru denunţ calomnios, pentru şantaj, pentru atac la ordinea constituţională şi pentru organizare de grup infracţional.

"Acest personaj, pe treptele DNA a anunţat că a depus denunţ împotriva mea, precizând că în calitate de prefect am făcut trafic de influenţă, abuz în serviciu şi posibil luare de mită. Această acţiune a fost după ce în spaţiul public a apărut informaţia că urmează ca ministrului Carmen Dan să i se facă dosdar penal", a afirmat Dan.

Ea a susţinut că nu îl cunoaşte pe Părpălea, că nu s-au "intersectat" niciodată şi că el este doar un instrument, în spatele lui fiind altcineva.

În 19 octombrie, Romică Părpălea, denunţătorul lui Dragnea în dosarul "Referendumul" şi cel care în 20 iulie a depus o sesizare referitoare la legăturile dintre Tel Drum şi Liviu Dragnea, s-a aflat la DNA pentru a oferi detalii în legătură cu acest dosar. El a anunţat că a depus plângeri penale atât împotriva lui Liviu Dragnea, cât şi împotriva lui Carmen Dan.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Carmen Dan a depus la DIICOT o plângere penală împotriva denunţătorul din dosarul Referendumul: 'Nu îl cunosc, în spatele lui este altcineva'