Antena Meniu Search
x

Video Carmen Iohannis dansează pe muzică africană. Reacţia preşedintelui când a fost invitat la dans

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa au vizitat joi o şcoală de fete din Kenya, acesta fiind ultimul moment al vizitei în această ţară, următoarea etapă fiind Tanzania. Elevele au organizat un spectacol de dansuri tradiţionale şi i-au invitat pe preşedinte şi pe soţia sa să li se alăture, însă doar Carmen Iohannis a răspuns invitaţiei.

de Redactia Observator

la 16.11.2023, 14:24

Vezi și

Parlamentarul kenyan Githua Wamacukuru a consemnat pe pagina sa de Facebook că, alături de alţi oficiali, inclusiv ministrul Educaţiei, l-a întâmpinat pe preşedintele Klaus Iohannis la Şcoala de fete Uthiru, unde preşedintele român a donat computere.

Elevele au organizat şi un spectacol cu dansuri tradiţionale africane, invitând cuplul prezidenţial să li se alăture. Cea care a răspuns invitaţiei a fost Carmen Iohannis.

Preşedintele Iohannis şi soţia sa, în safari

Preşedintele român şi soţia sa vizitat, miercuri, Parcul Naţional Nairobi, în cadrul vizitei oficiale în Kenya. Imaginile au apărut pe pagina de Facebook Kenya Wildlife Service. Administraţia Prezidenţială a transmis, la scurt timp după apariţia imaginilor, că ”în cadrul vizitei de stat în Kenya, similar altor şefi de stat, Preşedintele României, Klaus Iohannis, a fost invitat de partea kenyană să viziteze Parcul Naţional Nairobi, care este unic în lume prin faptul că aduce aproape de mediul urban o biodiversitate variată”.

Şeful statului apare în imagini în maşină de teren, alături de soţia sa, şi în timp ce li se prezintă informaţii despre Parc. Cei doi sunt îmbrăcaţi casual, în culori deschise şi poartă ochelari de soare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri politice » Carmen Iohannis dansează pe muzică africană. Reacţia preşedintelui când a fost invitat la dans