Antena Meniu Search
x

Cât îl costă pe Liviu Dragnea dosarul Tel Drum

Unul dintre cei mai potenţi oameni politici, Liviu Dragnea trebuie să plătească o avere doar pentru a studia dosarul Tel Drum, în care este inculpat.

Vezi și

Unul dintre cei mai potenţi oameni politici, Liviu Dragnea trebuie să plătească o avere doar pentru a studia dosarul Tel Drum, în care este inculpat. O singură copie costă o sută de mii de lei. Vorbim însă despre un dosar cu peste 200 de mii de pagini, a cărui simplă multiplicare la un copiator ar dura câteva zile. Procurorul de caz a refuzat "copy paste"-ul electronic. 

Dosarul Tel Drum, în care Liviu Dragnea este acuzat de abuz în serviciu, fraude cu bani europeni şi constituire de grup infracţional organizat, are aproape 300 de volume. Fiecare cu câte 500 şi chiar 700 de pagini. 

Pentru a le putea studia, avocaţii au cerut o copie a dosarului, dar procurorul de caz a refuzat să dea copy-paste pe un suport electronic. 

"Nu ştiu în ce alte cazuri s-a refuzat să se dea dosarul în format electronic. În mod intenţionat, se doreşte ca eu să nu am acces la dosar şi să nu pot să-mi fac apărarea cum trebuie" spune Dragnea.

Singurele copii pe care le poate primi sunt pe hârtie. Al treilea om în stat a făcut şi calcule. Vorbim de peste 200 de mii de pagini declarații, expertize, măsurători, denunțuri. Xerocopierea lor ar dura câteva zile și ar costa o avere.

Mai exact, 100.000 de lei. Bani pe care Liviu Dragnea susţine că nu-i are, după ce procurorii i-au pus sechestru  pe avere pentru recuperarea prejudiciului de 127 de milioane de lei din dosarul Tel Drum. 

Dosarul Tel Drum a reaprins scandalul cu Victor Ponta. Dragnea îl acuză că l-a denunţat la DNA. Replica lui Victor Ponta a venit chiar din sediul Instanţei Supreme. 

Şeful PSD primeşte lunar de la Camera Deputaţilor un salariul de 11.700 de lei. Pe o treime din sumă, DNA a cerut să fie pusă poprire. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri politice » Cât îl costă pe Liviu Dragnea dosarul Tel Drum