Antena Meniu Search
x

Acuzaţii DURE făcute de Cătălin Predoiu: "Şerban Nicoale ţine morţiş să scoată corupţii din puşcărie cu amendamentele sale"

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu afirmă că senatorul PSD Şerban Nicolae, prin amendamentele depuse la proiectul de lege privind graţierea, luptă pentru corupţi.

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu afirmă că senatorul PSD Şerban Nicolae, prin amendamentele depuse la proiectul de lege privind graţierea, luptă pentru corupţi. 

"Mulţi sunt indignaţi că (senatorul) Şerban Nicolae ţine morţiş să scoată corupţii din puşcărie cu amendamentele sale. Am văzut în presă o fotografie cu dânsul pe post de şofer al lui Cătălin Voicu, care era pe vremuri samsar de soluţii corupte în justiţie şi 'tzutzăr' al lui Adrian Năstase. Simplu: slugile corupţilor luptă şi vor lupta întotdeauna pentru corupţi", a scris Predoiu, marţi, pe Facebook.

 Luni, senatorul Şerban Nicolae a depus la Comisia juridică o serie de amendamente la proiectul de lege pentru graţierea unor pedepse şi a unor măsuri educative privative de libertate.

Aceste amendamente prevăd, printre altele, că se graţiază în întregime pedepsele cu închisoarea de până la trei ani inclusiv; pedepsele de până la şapte ani inclusiv, a căror executare a început, iar restul rămas de efectuat este mai mic de trei ani; parţial, cu trei ani, pedepsele de până la şapte ani inclusiv, a căror efectuare a început, iar restul rămas de efectuat este mai mare de patru ani.

Proiectul de lege pentru graţierea unor pedepse şi a unor măsuri educative privative de libertate, iniţiat de Guvern, va fi dezbătut marţi pentru raport în Comisia juridică a Senatului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Acuzaţii DURE făcute de Cătălin Predoiu: "Şerban Nicoale ţine morţiş să scoată corupţii din puşcărie cu amendamentele sale"