Antena Meniu Search
x

Câţi bani au cheltuit parlamentarii pe plimbări în străinătate (Video)

În fiecare lună parlamentarii dau mii de euro pe plimbări în străinătate, bani decontaţi de la bugetul de stat! Cheltuielile pentru deplasări au fost de aproape 28.000 de euro doar în luna februarie. 

de Redactia Observator

la 13.04.2019, 11:15

Vezi și

În fiecare lună parlamentarii dau mii de euro pe plimbări în străinătate, bani decontaţi de la bugetul de stat! Cheltuielile pentru deplasări au fost de aproape 28.000 de euro doar în luna februarie. Iar cea mai scumpă vizită din acest an a fost făcută în Spania, cu un preţ de peste 3.800 de euro.

Comparativ cu anul trecut, când în primele două luni parlamentarii au cheltuit pe deplasări externe 40.500 de euro, anul acesta, aleşii s-au plimbat în luna februarie pe mai puţini bani. Dar asta pentru că ţara noastră găzduieşte evenimente ce ţin de preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, nu pentru că s-ar fi gândit la economii.

În luna februarie a acestui an, cea mai scumpă deplasare a fost în Spania, 3.800 de euro. Au mai fost aleşii plecaţi în Franţa, Belgia şi Italia, iar valoarea deplasărilor depăşeşte 23.500 de euro.

Dacă anul acesta în luna februarie s-au plimbat în destinaţii mai apropiate de casă, anul trecut au preferat să meargă în Maroc, Emiratele Arabe Unite sau Statele Unite ale Americii. Iar valoarea acestor deplasări a fost una ameţitoare, nici mai mult nici mai puţin de 14.800 de euro.

Şi cum cele mai multe decontări nu au fost făcute încă, surprizele privind deplasările externe ale parlamentarilor abia încep!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Câţi bani au cheltuit parlamentarii pe plimbări în străinătate (Video)