Antena Meniu Search
x

Ce spune Tudorel Toader despre o posibilă ÎNLOCUIRE a sa din fruntea ministerului Justiţiei

Tudorel Toader a declarat că aşa cum la preluarea portofoliului decizia a fost luată în partid, tot PSD are "deplina abilitare" să decidă şi înlocuirea sa.

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a declarat marţi dimineaţă, răspunzând unei întrebări referitoare la faptul că voci din PSD cer înlocuirea sa, că, aşa cum la preluarea portofoliului decizia a fost luată în partid, tot PSD are "deplina abilitare" să decidă şi înlocuirea sa, potrivit News.ro

"Cum la momentul de debut al învestirii, când mi s-a propus portofiloul, dânşii au decis, au deplina abilitare legală să decidă remanierea mea de la Ministerul Justiţiei", a precizat Toader.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, luni, că la Consiliul Executiv (CEx) al partidului din această săptămână va cere revocarea lui Tudorel Toader din funcţia de ministru al Justiţiei, acuzându-l că nu a luat atitudine împotriva DNA, în urma anchetei care le vizează pe Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb.

”Nu prea avem ministru al Justiţiei, pentru că în ultimele zile nu am văzut niciun punct de vcedere al lui Tudorel Toader vizavi de toate abuzurile şi de încălcarea deciziei CCR din partea DNA, dar sper ca astăzi totuşi domnul Tudorel Toader să aibă o poziţie, poziţia aceea de ministru al Justiţiei. Adică să apere ceea ce a jurat să apere când a depus jurământul la Cotroceni”, a declarat Ştefănescu înaintea şedinţei BPN al PSD.

Pe acelaşi subiect

Codrin Ştefănescu a susţinut că el îi cere ministrului Justiţiei ”să ia poziţie legală”.

După şedinţa Biroului permanent Naţional al partidului, preşedintele PSD Liviu Dragnea a spus însă că nu se pune problema remanierii lui Tudorel Toader şi că şi Codrin Ştefănescu s-a mai calmat.

”Tudorel Toader e un om pe care îl apreciez foarte mult, are ritmul lui”, a mai afirmat Dragnea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Ce spune Tudorel Toader despre o posibilă ÎNLOCUIRE a sa din fruntea ministerului Justiţiei