Antena Meniu Search
x

Observator Special: Cele mai accesibile apartamente pentru bugetul parlamentarilor

Se cam duce viata dulce de parlamentar de provincie. In curand, deputatii si senatorii din tara vor primi 4.000 de lei pentru acoperirea chiriei in Bucuresti. Parlamentarii vor ramane cu mai putin de jumatate din banii care li se aloca in acest moment pentru chirie. Acum, au 9.000 de lei.

Vezi și

Cele mai accesibile apartamente pentru bugetul parlamentarilor sunt usor de inchiriat. Nu fac parte din categoria lux, dar conditiile sunt decente.

In cartierele de blocuri vechi din Capitala, se pot inchiria sute de apartamente cu doua, trei sau chiar patru camere pentru preturi cuprinse intre 200 si 400 de euro pe luna. Adica mai putin de jumatate din cat primesc parlamentarii pentru chirie. O astfel de locuinta este mobilata si se afla intr-o zona linistita.

Pentru alesii care cauta standarde mai inalte si o zona mai apropiata de Palatul Parlamentului exista oferte pe masura, care nu depasesc suma maxima de 4.000 de lei. De exemplu, in zona centrala a Capitalei, aproape de Foisorul de Foc, se poate inchiria un apartament de doua camere, doua bai si cu dotari mai mult decat generoase.

Un apartament de 80 de metri patrati, cu o bucatarie deschisa si cu un living destul de are o chirie incepand de la 500 de euro.

Daca politicianul primeste 4.000 de lei, dar chiria lui lunara nu depaseste 2.000, asta nu inseamna ca restul banilor raman la el si ii poate cheltui cum isi doreste. Diferenta de bani ramane in siguranta, la buget.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Observator Special: Cele mai accesibile apartamente pentru bugetul parlamentarilor