Antena Meniu Search
x

Cine este Tudor Ionescu, alias “Tudy”, noul viceprimar al Capitalei

Viceprimarul Tudor Ionescu a declarat, joi, după ce a fost ales viceprimar al Capitalei, că a absolvit trei facultăţi şi două mastere, de cinci ani este antreprenor şi că nu vrea să vorbească despre trecutul său, precizând că nu discută viaţa personală.

Viceprimarul Tudor Ionescu a declarat, joi, după ce a fost ales viceprimar al Capitalei, că a absolvit trei facultăţi şi două mastere, de cinci ani este antreprenor şi că nu vrea să vorbească despre trecutul său, precizând că nu discută viaţa personală.

“Este prematur sa discutăm acum despre ce voi face în mod exact. Mă întrebaţi care este pregătirea mea? Eu am trei facultăţi pe care le-am terminat. Două dintre ele, una pe comerţ internaţional, alta pe ştiinţe politice, ambele în Bruxelles. Două mastere, ambele în Bruxelles, unul pe politică comparată şi unul pe studii europene. De aceea, ca să răspund un pic la întrebarea dumneavoastră, opţiunile mele se dirijează mai mult în zona Uniunii Europene şi a relaţiilor internaţionale. Nu trebuie să vă spun că UE trece printr-un moment foarte, foarte dificil în acest moment, un mare semn de întrebare legat de motivul existenţei sale după referendumul din Marea Britanie şi din acest motiv şi eu, şi colegii mei, dar mai ales eu, îmi voi dedica eforturile pentru a clădi nu numai Capitala, una din cele 28 – încă – de state memebre ale UE, dar şi pentru a clădi UE un pic şi în Bucureşti”, a spus Ionescu.

El a mai subliniat că nu vine din zona mondenă, aşa cum presa transmite, şi că nu vrea să discute despre viaţa sa personală.

“Nu vin deloc din zona mondenă, îmi pare rău să vă dezamăgesc aici. Nu am discutat niciodată şi aici poate că o să lămurim şi acest aspect, la mine lucrurile au fost simple de la început: viaţa mea personală nu o discut şi aici se închide orice. Îmi pare rău să vă dezamăgesc. Încă o dată, munca mea este cea pe care o vedeţi. Aici, şi nu numai aici, o veţi vedea şi pe teren. Ceea ce voi munci eu, veţi vedea în interesul cetăţenilor, 24 din 24. Fiecare este liber să mă perceapă cum îşi doreşte. De 5 ani de zile sunt antreprenor din zona dealerilor, nu aş vrea să intru în mai multe detalii pentru că nu vreau să fac reclamă. Însă acest lucru mi-a permis să iau legătura cu foarte multe persoane”, a mai spus viceprimarul.

Tudor Ionescu a ţinut să precizeze că are un câine şi că una dintre activităţile sale în cadrul primăriei va fi să se ocupe de câinii comunitari, arătând că Bucureştiul este deficitar în ceea ce priveşte capitolul “oraş pet-friendly”.

Nickname-ul “Tudy” l-a dobândit după ce tabloidele din România au scris pe larg despre relaţia pe care acesta ar fi avut-o cu Oana Zăvoranu.

Momentul care l-a făcut însă cu adevărat celebru pe Tudy a fost filmuleţul indecent apărut pe internet, în care acesta se “autosatisfacea” într-o toaletă, transmiţându-i diverse mesaje obscene Oanei Zăvoranu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Cine este Tudor Ionescu, alias “Tudy”, noul viceprimar al Capitalei