Antena Meniu Search
x

Ciolacu, după numirea lui Zgonea la ANCOM: "Trebuie să respectăm şi drepturile omului. A fost trimis în judecată, dar e achitat definitiv şi irevocabil"

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat marţi, despre votarea lui Valeriu Zgonea ca preşedinte al ANCOM, că acesta a fost trimis în judecată şi în acel moment, s-a retras din spaţiul public şi îi mulţumeşte pentru acest lucru, cum crede că ar trebui să facă orice demnitar. ”În acest moment, este achitat definitiv şi irevocabil”, a precizat Ciolacu, arătând că trebuie să respectăm şi drepturile omului.

de Redactia Observator

la 09.05.2023, 15:42

Ciolacu, după numirea lui Zgonea la ANCOM: "Trebuie să respectăm şi drepturile omului. A fost trimis în judecată, dar e achitat definitiv şi irevocabil"
- Marcel Ciolacu - Inquam Photos / George Călin

”Ştiţi foarte bine că domnul Zgonea a fost trimis în judecată. În acel moment, s-a retras din spaţiul public şi îi mulţumesc pentru acest lucru, cum cred că ar trebui să facă orice demnitar. În acest moment, domnul Zgonea este achitat definitiv şi irevocabil”, a declarat preşedintele PSD la Parlament, potrivit news.ro.

Camera Deputaţilor şi Senatul l-au numit pe Valeriu Zgonea în funcţia de preşedinte al ANCOM

"Faptul că la un moment dat domnul Zgonea a fost condamnat în primă instanţă, iar în instanţă când i s-a dat soluţia definitivă a fost achitat ..Nu cred, în primul rând cei care fură şi sunt corupţi să se ducă la puşcărie dar cred de asemenea că trebuie să respectăm şi drepturile omului”, a spus Ciolacu.

Camera Deputaţilor şi Senatul l-au numit, în plenul reunit de marţi, pe Valeriu Zgonea în funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM). Fostul social-democrat a fost achitat, pe 11 februarie 2022, pentru trafic de influenţă, decizia Curţii de Apel Bucureşti fiind definitivă. În prima instanţă, fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor fusese condamnat la trei ani de închisoare cu executare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Ciolacu, după numirea lui Zgonea la ANCOM: "Trebuie să respectăm şi drepturile omului. A fost trimis în judecată, dar e achitat definitiv şi irevocabil"