Antena Meniu Search
x

Codrin Ştefănescu, replică violentă în direct, pentru Victor Ponta: "Mă doare în..."

Codrin Ştefănescu, secretarul general adjunct al PSD a avut o replică violentă la comentariile făcute pe Facebook de Victor Ponta, despre remanierea Guvernului.

Codrin Ştefănescu a avut o replică violentă la comentariile făcute pe Facebook de Victor Ponta - Hepta

Codrin Ştefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a avut o replică violentă la comentariile făcute pe Facebook de Victor Ponta, despre remanierea Guvernului. Reacţia a fost în direct, într-o emisiune, la Antena 3.

Într-o intervenţie telefonică în direct, la Antena 3, Codrin Ştefănescu a avut o reacţie surprinzătoare faţă de Victor Ponta, care a comentat acid, într-o postare pe Facebook, şedinţa PSD pentru remanierea guvernului.

"Efectiv mă doare în... de ce spune Victor Ponta! Nu are nicio importanţă ce spune Victor Ponta", a spus Codrin Ştefănescu.

Pe acelaşi subiect

Video: Codrin Ştefănescu a avut o replică violentă, în direct, pentru Victor Ponta. Sursa: Antena 3

Secretarul general adjunct al PSD a mai spus, în aceeaşi intervenţie, că în şedinţa Comitetului Executiv privind remanierea guvernului a încercat să le oprească pe Sevil Shhaideh şi pe Rovana Plumb să-şi dea demisia.

"Decizii de acest gen au luat mulți dintre ai noștri crezând că, dacă fac un pas în lateral, vânătoarea de la DNA va înceta și au crezut astfel că nu va mai fi presiune pe partid, iar vânătoarea de la DNA va înceta, dar s-au înșelat", a declarat Codrin Ştefănescu în intervenţia sa telefonică, la Antena 3.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri politice » Codrin Ştefănescu, replică violentă în direct, pentru Victor Ponta: "Mă doare în..."