Antena Meniu Search
x

Comisarul Corina Crețu, ținta hackerilor. Pe contul său de Twitter au apărut scene din filme pentru adulți

Corina Crețu spune că a fost ținta unui atac cibernetic. Potriivit comisarului, hackerii i-ar fi luat contul de Twitter, pe care au apărut și scene erotice.

Corina Crețu spune că a fost ținta unui atac cibernetic. Potriivit comisarului român, hackerii i-ar fi luat contul de Twitter, pe care au apărut inclusiv scene din filme pentru adulți.

Corina Crețu a avertizat, pe Facebook, că i-a fost spart contul de Twitter. Timp de 48 de ore, hackerii ar fi avut acces pe pagina oficială de Twitter a Comisarului european pentru Politici Regionale, pe care ar fi apărut inclusiv scene din filme pentru adulți.

”Contul meu de Twitter a fost spart si accesat ilegal. Va rog sa ignorati toate mesajele si like-urile publicate in numele meu, in ultimele 48 de ore. Echipa mea lucrează pentru remedierea urgentă a situației”, a spus Corina Crețu.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, după ce echipa sa a reușit să-i recupereze contul, Corina Crețu a făcut aceste precizări și pe Twitter. Anunțul comisarului vine în urma apariției în presă a unui articol care anunța că de pe contul său a fost dat ”like” inclusiv unor scene din filme pentru adulți.

Incidentul a apăriut și în presa străină. Politico menționează că nu e prima dată când Crețu a fost vizată de hackeri. ”Când mailul fostului Secretar de Stat Colin Powell a fost accesat în 2013 de hackerul Guccifer, o serie de schimburi de mailuri foarte personale dintre cei doi a fost dezvăluită, inclusiv poze cu Crețu în costum de baie”, spune Politico.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Comisarul Corina Crețu, ținta hackerilor. Pe contul său de Twitter au apărut scene din filme pentru adulți