Antena Meniu Search
x

Video Conflict deschis între Nicolae Ciucă şi Nicuşor Dan. Premierul, ultimatum pentru primarul Capitalei: răspunsul bizar oferit de edil

Premierul Nicolae Ciucă îl atacă dur pe Nicuşor Dan. Liderul PNL spune că Bucureştiul este un oraş blocat iar actualul edil nu este un bun manager. Tocmai de aceea, premierul îi pregăteşte un test edilului. În luna ianuarie, îi va înmâna un plan cu zece puncte de îndeplinit în prima jumătate a anului. În funcţie de rezultate, Nicolae Ciucă spune că va decide dacă Nicuşor Dan va mai fi susţinut sau nu de partid.

de Redactia Observator

la 10.12.2022, 20:18

Vezi și

Declaraţia premierului Nicolae Ciucă a sunat ca un ultimatum pentru primarul Capitalei, Nicuşor Dan. "Bucureştiul este un oraş blocat, în momentul de faţă, confruntat cu lipsa de perspectivă, cu un management cu probleme. Va trebui să ne definim şi relaţia în raport cu actualul primar general, pentru a vedea cum mai putem coopera cu el", a declarat Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, premierul României.

Ciucă: "În funcţie de realizări, vom decide în ce măsură vom dori sau nu să-l mai sprijinim"

Pentru a face asta, liderul PNL îi pregăteşte edilului teme de casă. "În funcţie de realizări, vom decide în ce măsură vom dori sau nu să-l mai sprijinim", a declarat Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, premierul României. Reacţia primarului a fost cel puţin ciudată. "Eu am promis că vom face tot ce ţine de noi ca să imbunătăţim şi după ce 10 ani de zile a fost din an în an mai rău, mai rău, mai rău, de 10 ori mai rău, mai rău, mai rău, mai rău, mai rău, mai rău, mai rău, mai rău, adică Oprescu mai rău, Oprescu mai rău, Oprescu mai rău, Oprescu mai rău, Oprescu mai rău, Firea mai rău, Firea mai rău, Firea mai rău, Firea mai rău, da, acum cu Nicuşor Dan a fost mai bine, mai bine, mai bine", a declarat Nicuşor Dan, primarul Capitalei. Cât de bine, i-au spus bucureştenii.

  • Cetăţean: De ce nu merge caloriferul?
  • Nicuşor Dan: La unii merge, la cei mai mulţi merge.
  • Cetăţean: Nu mă interesează. Ne-aţi promis că dacă vă votăm, ne-aţi promis că a doua zi avem căldură.
  • Nicuşor Dan: Nu am promis eu.
  • Cetăţean: Dar cine a promis?
  • Nicuşor Dan: Stimate domn...
  • Cetăţean: Nu mai râde, domnule, plângi, plângi!
  • Nicuşor Dan: Am semnat contract pentru 210 kilometri de...
  • Cetăţean: Nu am nevoie de contract, am nevoie de căldură. Nu îţi e ruşine? Ar trebui să plângi. Da, da, râzi, râzi că altceva ce poţi să faci.
  • Nicuşor Dan: Îmi pare rău că nu înţelegeţi.
  • Cetăţean: Nu înţeleg domnule, că eu stau în frig.

Premierul i-a transmis lui Nicuşor Dan că trebuie să rezolve singur problema termoficării pentru că Guvernul nu îi mai poate da bani. Nicolae Ciucă a motivat că sunt şi alte localităţi care trebuie ajutate, aşa că o soluţie ar fi ridicarea plafonului de îndatorare a primăriei Capitalei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri politice » Conflict deschis între Nicolae Ciucă şi Nicuşor Dan. Premierul, ultimatum pentru primarul Capitalei: răspunsul bizar oferit de edil