Antena Meniu Search
x

Consilierul PNL implicat în scandalul din Mogoşoaia a demisionat din partid. ”Nu e niciun semn de întrebare. A greșit grav”

Consilierul local PNL Valentin Ene, implicat în incidentul de la Mogoșoaia a demisionat din PNL și din funcția de consilier local. De asemenea, și Dinu Gheorghe a demisionat, sâmbătă, din PMP. Primarul comunei Mogoşoaia, Paul Precup, a anunțat într-o postare pe Facebook că i-a cerut demisia lui Valentin Ene, după scandalul în care a amenințat-o pe consiliera USR Felicia Ienculescu-Popovici.

de Redactia Observator

la 29.01.2022, 16:14

Consilierul PNL implicat în scandalul din Mogoşoaia a demisionat. ”Nu e niciun semn de întrebare. A greșit grav”
Consilierul PNL implicat în scandalul din Mogoşoaia a demisionat. ”Nu e niciun semn de întrebare. A greșit grav”

PNL Ilfov l-a suspendat deja pe Valentin Ene din toate funcțiile de conducere avute în partid, după ce a agresat-o pe Felicia Ienculescu-Popovici.

„Partidul Național Liberal, prin filiala Ilfov pe care o conduc, condamnă ferm orice formă de violență, iar valorile și principiile liberale sunt esențiale pentru orice membru al echipei noastre. Ca urmare a evenimentului de ieri (joi -n.r.), domnul consilier Ene a fost suspendat din toate funcțiile de conducere din partid, până la finalizarea anchetei. PNL Ilfov se delimitează de acest tip de comportament și susținem că violența de orice fel niciodată nu va aduce beneficii celor care au crezut în noi și ne-au mandatat să îi reprezentăm”, a transmis liderul PNL Ilfov, Hubert Thuma.

Primarul din Mogoșoaia i-a cerut demisia consilierului

Primarul comunei Mogoșoaia i-a cerut demisia din PNL și din Consiliul Local, după ce a vizionat imaginile cu scandalul din instituție.

Pe acelaşi subiect

„Am analizat toate imaginile apărute în spaţiul public. Este foarte clar, nu e niciun semn de întrebare. Consilierul liberal a greşit grav. I-am telefonat astăzi şi i-am cerut demisia din PNL, dar şi din Consiliul Local. Sper ca săptămâna viitoare, când situaţia medicală îmi va permite să ajung la birou, să găsesc demisia pe masă! Violenţă de orice fel nu trebuie tolerată. Vă cer scuze încă o dată pentru acest incident regretabil!”, a scris Paul Precup, sâmbătă pe Facebook.

Florin Cîţu a afirmat, întrebat sâmbătă despre consilierul local al PNL implicat în agresarea verbală şi fizică a unei femei, la o şedinţă de consiliul local, că acesta a fost suspendat din toate funcţiile politice de către liderul PNL Ilfov, iar dacă se dovedeşte a fi vinovat, atunci acesta va fi exclus din partid.

Consilieră USR din Mogoşoaia, bruscată și ameninţată de colegii din Consiliul Local

Reacţia vine după ce reprezentanţii USR au afirmat că o consilieră locală din Mogoşoaia, Felicia Ienculescu-Popovici, a fost agresată verbal şi fizic, joi seară, la o şedinţă, de către doi consilieri locali - Valentin Ene (PNL) şi Dinu Gheorghe (PMP), unul dintre ei spunându-i că „şi dacă face puşcărie, o bagă în scaun cu rotile”. Felicia Ienculescu-Popovici anunţă că a depus plângere la Poliţie.

De asemenea, consilierul local al PMP Dinu Gheorghe, implicat în incidentele de la Mogoşoaia, a demisionat din partid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri politice » Consilierul PNL implicat în scandalul din Mogoşoaia a demisionat din partid. ”Nu e niciun semn de întrebare. A greșit grav”