Antena Meniu Search
x

Cum a reacţionat Victor Ponta când a fost întrebat de moartea poliţistului care a căzut într-o groapă!

În cadrul unei conferinţe, Victor Ponta a fost întrebat despre subiectul ultimelor zile, şi anume moartea unui poliţist care însoţea coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea

În cadrul unei conferinţe, Victor Ponta a fost întrebat despre subiectul ultimelor zile, şi anume moartea unui poliţist care însoţea coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea.

La conferinţa de presă, Victor Ponta a fost întrebat şi despre moartea poliţistului care a murit după ce a căzut într-o groapă, în timp ce escorta coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea.

Politicianul a refuzat să răspundă, explicând că moartea poliţistului nu era tema conferinţei.

"Îmi cer mii de scuze, ştiu că dumneavoastră nu respectaţi niciodata regulile stabilite, eu le respect întotdeauna", a răspuns Victor Ponta când a fost întrebat despre moartea poliţistului.

"Înţeleg că vorbiţi ca să vă audă şefii. Am stabilit nişte reguli, cu excepţia dumneavoastră toata lumea le respectă", i-a spus Victor Ponta unei reportere de la Hotnews. Ulterior, şi alţi jurnaluşti l-au rugat să comenteze acelaşi subiect.

"Am impresia că vorbesc în chineză. Nu vreau să evit nimic. dacă aveţi întrebări pe tema pe care cred că sunt responsabil în faţa cetăţenilor, vă răspund", a mai spus Victor Ponta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Cum a reacţionat Victor Ponta când a fost întrebat de moartea poliţistului care a căzut într-o groapă!