Antena Meniu Search
x

Decizie pentru un fost deputat PNL, după un accident mortal provocat pe un drum din Dâmboviţa

Fostul deputat Vasile Horga a fost trimis în judecată, vineri, de către procurorii Parchetului instanţei supreme pentru ucidere din culpă, după ce a accidentat mortal un pieton în timp ce circula pe DN 71, în judeţul Dâmbăviţa. Procurorii spun că fostul deputat circula cu viteză peste limita admisă în localitate, în momentul accidentului.

Fostul deputat Vasile Horga a fost trimis în judecată, vineri, de către procurorii Parchetului instanţei supreme pentru ucidere din culpă, după ce a accidentat mortal un pieton în timp ce circula pe DN 71, în judeţul Dâmboviţa. Procurorii spun că fostul deputat circula cu viteză peste limita admisă în localitate, în momentul accidentului.

Parchetul instanţei supreme a anunţat, vineri, că procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a fostului deputat PNL Vasile Horga.

El este acuzat de ucidere din culpă, după ce a accidentat mortal un pieton.

Accidentul s-a produs în 15 iulie 2015, în jurul orei 22.00, în timp ce Horga, deputat la acea vreme, se deplasa cu maşina pe sensul dinspre Bucureşti spre Târgovişte, în localitatea Ulmi, judeţul Dâmboviţa. El a accidentat mortal o persoană care traversa DN 71 fără să se asigure, iar procurorii au stabilit că Horga circula cu o viteză peste limita legală admisă în localitate.

Dosarul a fost înaintat Judecătoriei Târgovişte.

La momentul producerii accidentului, Vasile Horga era deputat din partea PNL, fiind ales în judeţul Dâmboviţa. El a mai fost senator, între 2000 şi 2004, senator.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Decizie pentru un fost deputat PNL, după un accident mortal provocat pe un drum din Dâmboviţa