Antena Meniu Search
x

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu şi-a anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale din 2019

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu anunţă că va candida la alegerile prezidenţiale din 2019, indiferent dacă va fi susţinut sau nu de colegii de partid.

la 11.01.2018, 16:16
Deputatul PSD Liviu Pleşoianu şi-a anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale din 2019

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu anunţă că va candida la alegerile prezidenţiale din 2019, indiferent dacă va fi susţinut sau nu de colegii de partid. El a făcut anunţul într-o scrisoare deschisă către colegii din PSD, publicată pe Facebook.

”Pe lângă faptul că 2018 este anul în care ar trebui să începem să ne re-construim un DRUM, să ne re-gândim un SENS naţional, la nivel de partid este şi anul în care ar trebui să ne desprindem de trecutul şi de prezentul mult prea bogat în pactizări şi înţelegeri pe sub masă şi dincolo de cortină. Dacă este să mă întrebaţi pe mine, nu de mutaţii ideologice pompoase avem noi nevoie acum, ci de un lucru cât se poate de simplu: de a încerca, măcar în anul acesta, să acţionăm la adăpostul propriilor credinţe şi idealuri, iar nu sub pavăza feluritelor grupări suprademocratice şi metastatale. Personal, deşi nu vă ascund că primesc foarte multe mesaje de susţinere din foarte multe zone, mă încăpăţânez să mulţumesc dar să merg mai departe privind înainte doar către principiile şi idealurile mele. Utopice, neutopice, sunt lucrurile în care cred. Greşesc, nu greşesc, voi continua să merg pe aceeaşi linie ca şi până acum. Dacă PSD, în ansamblul lui, va rezona cu această linie, vom merge împreună şi vom construi împreună SENSURI noi. Dacă nu, eu îmi voi vedea în continuare de drum şi nu mă voi opri...”, scrie Pleşoianu.

Deputatul PSD apreciază drept ”profund greşit” ceea ce spune liderul partidului, Liviu Dragnea, că ar fi o greşeală desemnarea din acest an a candidatului PSD la prezidenţiale. Pleşoianu argumentează cu rezultatele în cazul ”scoaterii din joben” a premierilor.

El enumeră ceea ce a făcut în ultimul an, printre altele felicitându-se că nu l-a votat pe ”TudoSRI” şi menţionând că nu a votat bugetul pe 2018, pentru că nu i se pare normal să aloci bani în plus către anumite instituţii înainte de a le fi reformat.

”Pentru a concluziona, vă spun că eu voi face exact ce am spus în urmă cu câteva luni. Voi candida la prezidenţialele din 2019. Când se va hotărî PSD să ţină acel Congres, membrii partidului vor decide, aşa cum este firesc. Dar indiferent de acea decizie, eu tot voi candida în 2019”, anunţă deputatul PSD.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri politice » Deputatul PSD Liviu Pleşoianu şi-a anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale din 2019