Antena Meniu Search
x

Reacția lui Liviu Dragnea, după dezvăluirile privind DNA: E nevoie rapid de o anchetă. Dacă sunt adevărate, e clar poliție politică

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că trebuie demarată de urgență o anchetă, pentru a se analiza acuzațiile apărute la adresa activității DNA.

Liviu Dragnea si Laura Codruta Kovesi - Foto: Hepta

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că trebuie demarată de urgență o anchetă, pentru a se analiza acuzațiile apărute la adresa activității DNA.

”După ce am văzut aseară, trebuie începută o anchetă rapid, trebuie luate măsuri imediate pentru ca aceste lucruri să nu se mai întâmple în România. Dacă sunt adevărate, e clar poliție politică. Dacă se dovedesc adevărate acuzațiile, sunt elemente penale serioase”, a precizat Liviu Dragnea.

Președintele PSD a adăugat: ”Pe doamna Iorga aseară am văzut-o prima dată, nu am cunoscut-o, se pare că are o oarecare credibilitate. S-a vorbit și despre amenințări din partea unei doamne de la Inspecția Judiciară, care a pronunțat un cuvânt: nu te pune cu sistemul. Încep să apară lucruri legate de acest sistem, acest stat paralel, această mafie. Solicitarea să se grăbească în dosarul unui om politic, asta este o imixtiune nelegală. Lumea se întreabă, sunt sigurele cazuri? Am o bănuială despre cine e vorba, cred că era vorba de nominalizarea de după moțiunea împotriva lui Sorin Grindeanu. Mi s-a părut foarte grav și motivul pentru care nu trebuia să ajungă premier acela. Ne-a arătat o atitudine față de o doamnă respectabilă, președinta UNJR, o doamnă foarte echilibrată” a spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă Dana Gîrbovan a fost vreodată o soluție pentru ministerul Justiției, președintele PSD a confirmat că au existat discuții în acest sens.

”Vă pot spune însă că după ce și-a dat demisia domnul Iordache, am avut o soluție cu domnul Grindeanu, l-am rugat să caute soluții, mi-a zis că a avut o discuție cu doamna Gîrbovan, care a declinat propunerea, nedorind să iasă din magistratură”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri politice » Reacția lui Liviu Dragnea, după dezvăluirile privind DNA: E nevoie rapid de o anchetă. Dacă sunt adevărate, e clar poliție politică