Antena Meniu Search
x

Dragnea: Liviu Voinea este propunerea social-democraților pentru postul de premier!

PSD îi va face președintelui o propunere de premier la consultările de luni seară, a anunțat liderul social-democraților, Liviu Dragnea, la finalul ședinței Biroului Permanent Național al partidului, desfășurat la Palatul Parlamentului.

UPDATE

Liviu Voinea este propunerea social-democraților pentru postul de premier!

Viceguvernatorul Băncii Naționale a României Liviu Voinea este propunerea social-democraților pentru ocuparea postului de premier, a anunțat liderul PSD, Liviu Dragnea, luni la Palatul Cotroceni.

"Ne-am gândit care să fie persoana pe care noi să o propunem și ne-am gândit la domnul Liviu Voinea, care îndeplinește atât criterii de integritate, cât și criterii de expertiză, care se bucură de credibilitatea unor instituții financiare importante, care are experiență în acest domeniu", a declarat Liviu Dragnea.

El a adăugat că a discutat luni cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, care a dat asigurări că în cazul în care Liviu Voinea va fi nominalizat, va avea tot sprijinul instituțional.

"Țin să vă spun că am avut astăzi o discuție cu guvernatorul BNR, care m-a asigurat că, dacă domnul Liviu Voinea va fi nominalizat, va avea tot sprijinul instituțional al BNR și expertiza respectivă. Un premier și un Guvern care să aibă un mandat limitat, un mandat foarte clar și precis și care să asigure că cele două runde de alegeri, locale și parlamentare, se vor desfășura în condiții corecte, în așa fel încât în România să nu fie incidente în ceea ce privește cele două procese", a precizat Dragnea.

Liderul PSD a punctat că a avut o întâlnire cu copreședinții ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu și Daniel Constantin, care au spus că Liviu Voinea e "o propunere rezonabilă".

PSD îi va face președintelui o propunere de premier la consultările de luni seară, a anunțat liderul social-democraților, Liviu Dragnea, la finalul ședinței Biroului Permanent Național al partidului, desfășurat la Palatul Parlamentului.

Dragnea nu a dorit să precizeze cine este nominalizarea PSD.

"În seara aceasta o să-i facem președintelui o propunere de prim-ministru", a declarat președintele PSD.

Luni, șeful statului se va consulta cu reprezentanții PSD, de la ora 18,00, și cu cei ai PNL, de la ora 19,00.

Sursa: agerpres.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri politice » Dragnea: Liviu Voinea este propunerea social-democraților pentru postul de premier!