Antena Meniu Search
x

Dragnea, după ce Iohannis a anunţat referendumul: "Nu-l bagă nimeni în seamă"

Liviu Dragnea a reacţionat după ce Klaus Iohannis a anunţat referendum pe justiţie, pe 26 mai. "Se alintă, dar nu-l bagă nimeni în seamă", a spus liderul PSD, comentând declaraţiile Preşedintelui.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 28.03.2019, 18:45

Liviu Dragnea în declaraţii de presă la PSD
Liviu Dragnea a susţinut o conferinţă de presă după ce Klaus Iohannis a anunţat referendum pe justiţie în 26 mai - Mediafax Foto via Hepta

Liviu Dragnea a reacţionat după ce Klaus Iohannis a anunţat referendum pe justiţie, pe 26 mai. "Se alintă, dar nu-l bagă nimeni în seamă", a spus liderul PSD, comentând declaraţiile Preşedintelui.

La scurt timp după ce Klaus Iohannis a anunţat convocarea referendumului pe justiţie, Liviu Dragnea a susţinut o conferinţă de presă.

"Se alintă, dar nu-l prea bagă nimeni în seamă. A zis că de ce ne este nouă frică de referendum? Cărui PSD-ist îi este frică de referendum? Nu are de ce să ne fe frică. De asemenea, inventează tot felul de prostii, că spunem noi că facem secţii diferite. Nici măcar nu permite legea asta. Legea referendumului este foarte clară: şi referendumul şi alegerile se desfăşoară în aceleaşi secţii, cu aceleaşi birouri electorale. Tot inventează tot felul de lucruri. Lui trebuie să-i fie frică de referendum şi de întrebările care vor fi puse, nu neapărat la referendum, ci pe lângă", a declarat Liviu Dragnea.

Şeful PSD a dat de înţeles că nu va fi modificată Legea referendumului pentru înfiinţarea unor secţii diferite, pentru referendum şi alegeri. 

"Nu am auzit-o pe doamna prim-ministru că are de gând să facă aşa ceva şi sigur nu se va modifica Legea referendumului prin ordonanţă", a precizat Dragnea.

Klaus Iohannis a anunţat convocarea referendumului pe justiţie în 26 mai, în duminica alegerilor pentru Parlamentul European.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Dragnea, după ce Iohannis a anunţat referendumul: "Nu-l bagă nimeni în seamă"