Antena Meniu Search
x

Dragnea nu acceptă invitaţia lui Iohannis la parada de 1 Decembrie: 'Nu cred în el'

Liviu Dragnea a declarat că nu acceptă invitaţia lui Iohannis de a merge la parada de 1 Decembrie pentru că nu crede în el.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune că nu acceptă invitaţia Administraţiei Prezidenţiale de a participa la parada de 1 Decembrie pentru că nu crede în preşedintele Iohannis şi că se va decide la partid unde în ţară va merge pentru a asista la ceremonii.

Întrebat, joi, dacă va merge la parada de 1 Decembrie, Dragnea a spus că va merge, probabil unde în ţară, urmând ca acest lucru să fie stabilit la partid, el susţinând că nu acceptă invitaţia preşedintelui.

"Da, o să merg la paradă (...) Undeva, vedem, o să discutam la partidşsi o sa vedem unde e cel mai bun loc. Nu accept invitaţia preşedintelui pentru că nu cred în el", a afirmat Liviu Dragnea.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seară, referindu-se la faptul că, spre deosebire de anul trecut, acum i-a invitat la parada de 1 Decembrie şi pe Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, că românii îşi doresc ca în conducerea statului să existe o bună înţelegere.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Dragnea nu acceptă invitaţia lui Iohannis la parada de 1 Decembrie: 'Nu cred în el'