Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Liviu Dragnea a anunţat că nu va candida la alegerile prezidenţiale din 2019

Liviu Dragnea a anunţat, în şedinţa CEx PSD că nu va candida la alegerile prezidenţiale din 2019. Coaliţia PSD-ALDE va avea un candidat comun.

de Redactia Observator

la 01.09.2018 , 16:38

Liviu Dragnea a anunţat că nu va candida la alegerile prezidenţiale din 2019 - Hepta

Liviu Dragnea a anunţat, în şedinţa CEx PSD că nu va candida la alegerile prezidenţiale din 2019. Coaliţia PSD-ALDE va avea un candidat comun, a adăugat liderul PSD.

Comitetul Executiv al PSD s-a reunit la Neptun într-o şedinţă crucială pentru formaţiune. Pe agenda discuţiilor ar putea fi subiecte ca evaluarea miniştrilor, posibila suspendare a Preşedintelui Klaus Iohannis şi strategia pentru noua sesiune parlamentară.

Şedinţa Comitetului Executiv are loc la o zi după şcoala politică de vară a femeilor social democrate, organizată la Mamaia.

Articolul continuă după reclamă

Gabriela Firea a cerut Ministrului de Interne, Carmen Dan, să-şi dea demisia sau să i se retragă sprijinul politic. Primarul Capitalei i-a adus acuzaţii pentru protestul soldat cu violenţe, la 10 septembrie. Afirmaţiile au fost făcute la şedinţa Comitetului Executiv al PSD.

Surse politice spun că, la şedinţa Comitetului Executiv al PSD, Gabriela Firea i-a cerut lui Carmen Dan "să facă un pas în lateral". Iar în cazul în care nu îşi dă demisia, să i se retragă sprijinul politic - adică să fie demisă.

Primarul Capitalei o acuză pe Carmen Dan de rolul avut în incidentele de la protestul din 10 august.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri politice » Liviu Dragnea a anunţat că nu va candida la alegerile prezidenţiale din 2019