Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea susține că PSD ar putea organiza un contraprotest la cel din 10 august

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, la Antena 3, că membrii partidului său cer o contramanifestaţie la protestul diasporei din 10 august, care este foarte probabil să şi apară.

Liviu Dragnea, despre un contraprotest la cel din 10 august - Hepta

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, la Antena 3, că membrii partidului său cer o contramanifestaţie la protestul diasporei din 10 august, care este foarte probabil să şi apară.

Liderul PSD spune că "există o fierbere foarte mare" în partid, colegii săi cerând organizarea unei contramanifestații la cea din 10 august, care să aibă loc "în poarta lui Iohannis".

"S-ar putea să fie protest împotriva lui Iohannis. Există o fierbere foarte mare în partid - asta e fierberea, nu scrisorile unor colegi şi colege - că de ce nu începem şi noi protestele la poarta lui Iohannis? Şi este foarte posibil să începem lucrul ăsta. O să avem un Comitet Executiv la sfârşitul lunii şi o să decidem. Nu cu pietre, nu cu foc, nu cu cuţite, nu cu bătut jandarmi - proteste cum am mai făcut. (...) N-am vorbit cu niciun coleg asta, eu vă spun doar ce îmi vine de la colegii din judeţe", a declarat Dragnea.

Întrebat dacă a primit informaţii de la SRI în legătură cu ce se poate întâmpla la manifestaţia din 10 august din Piaţa Victoriei, Liviu Dragnea a spus că nu a primit nimic, dar este sigur că toate informaţiile au ajuns la şeful statului.

Pe acelaşi subiect

„Nu am primit nimic. Toate informaţiile în flux normal se dau preşedintelui. În mod normal, şi eu, şi domnul Tăriceanu ar trebui să avem drept la aproape acelaşi nivel de informaţii. Teoretic. Primesc foarte puţine informaţii. Apropo, niciuna de la SIE. (...)

Eu sunt absolut convins că SRI a dat informaţii preşedintelui Iohannis cu ce urmează să se întâmple. Cum să nu ştie? Cred că domnul Manda şi comisia ar trebui să verifice dacă SRI a dat din timp informaţii sau după ce a cerut ministrul.

Dacă să zicem că aceste proteste erau organizate împotriva lui Iohannis? Aceeaşi organizare, pe net. Ce făceau? Nu-l informau pe preşedintele Iohannis? Dacă protestul împotriva lui Iohannis era la Cotroceni, cu un grup bine organizat şi incitat şi voiau să spargă cordonul de jandarmi, băteau jandarmii, loveau cu pietre şi sticle de apă, ce făcea Iohannis? Tot aşa ieşea să certe jandarmii?”, a mai spus Dragnea.

El a spus că era la Neptun pe 10 august, că a urmărit protestul la televizor, de pe la ora 19-20, că a vorbit la telefon cu premierul Dăncilă, care urmărea tot la televizor ceea ce se întâmpla, că a discutat şi cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, dar că nu a vorbit cu ministrul de Interne, Carmen Dan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri politice » Liviu Dragnea susține că PSD ar putea organiza un contraprotest la cel din 10 august