Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea spune că se aşteaptă să fie menţinută decizia de condamnare a sa: "În ceea ce mă priveşte, justiţia este oarbă"

Liviu Dragnea spune că nu mai are aşteptări referitor la decizia de condamnare a sa la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman.

Liviu Dragnea crede că va fi menţinută decizia de condamnare a sa la închisoare cu executare - Hepta

Liviu Dragnea spune că nu mai are aşteptări referitor la decizia de condamnare a sa la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman.

Liderul PSD este de părere că, cel puţin în ceea ce îl priveşte, justiţia este oarbă. "Eu să mă mai duc cu credinţa că în România nu poţi fi condamnat nevinovat, nu", a spus Dragnea.

"Nu prea mai am aşteptări de la acest recurs. Cel puţin în ceea ce mă priveşte, justiţia este oarbă, după ce am primit a doua condamnare fără nicio probă. Să spui că nu sunt probe şi să fii condamnat pe baza unui studiu sociologic, să trimiţi în închisoare un om fără probe, iertaţi-mă, dar.. Asta înseamnă lovituri asupra statului de drept în România. Când vezi că se întâmplă lucrurile astea, ce să mai pui în rezervorul de încredere? Când ştii că sunt dosare pe care le au magistraţii, te duci cu gândul că nu toate deciziile se iau pe libera conştiinţă. Au fost multe informaţii care au ajuns la mine înainte de termen, dar nu le-am dat importanţă", a declarat Liviu Dragnea.

Dragean mai spune că s-a înşelat atunci când a spus că nu poate fi condamnat fără probe.

"M-am înşelat. (...) Trebuie să mă gândesc cu ce avocat să merg (la judecarea apelului -n.r.). (...) eu să mă mai duc cu credinţa că în România nu poţi fi condamnat nevinovat, nu. Proiectul politic al Iohannis, al PNL şi al USR este să dispară Liviu Dragnea. Demonizare, demonizare, demonizare. Eu nu am făcut nimic rău. Dar miza este guvernarea", a afirmat liderul PSD.

Amintim că, pe 21 iunie anul acesta, Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, sub acuzaţii de instigare la abuz în serviciu.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie stabilit data de 8 octombrie pentru desfăşurarea primului termen al apelului în acest dosar.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri politice » Liviu Dragnea spune că se aşteaptă să fie menţinută decizia de condamnare a sa: "În ceea ce mă priveşte, justiţia este oarbă"