Antena Meniu Search
x

Sechestru pe averea Elenei Udrea, în dosarul Hidroelectrica

Curtea de Apel Bucureşti a pus sechestru pe toate bunurile mobile şi imobile deţinute de fostul ministru Elena Udrea, până la suma de 4,7 milioane de euro, în dosarul Hidroelectrica.

Curtea de Apel Bucureşti a pus sechestru pe toate bunurile mobile şi imobile deţinute de fostul ministru Elena Udrea, până la suma de 4,7 milioane de euro, în dosarul Hidroelectrica.

Decizia a fost luată de magistraţi în dosarul Hidroelectrica, în care Elena Udrea a fost trimisă în judecată de procurorii DNA pentru trafic de influenţă şi spălare a banilor, alături de jurnalistul Dan Andronic, care e acuzat de mărturie mincinoasă.

Instanţa a dispus începerea judecării pe fond în dosarul Hidroelectrica, fiind respinse cererile şi excepţiile ridicate de Elena Udrea şi Dan Andronic, potrivit Agerpres.

Elena Udrea e acuzată că a acceptat promisiunea făcută prin intermediari de omul de afaceri Bogdan Buzăianu, în anul 2011, de a primi suma de 5 milioane de dolari pentru a-şi exercita influenţa asupra factorilor de decizie din cadrul Ministerului Economiei şi Hidroelectrica, în vederea menţinerii, în condiţiile deja negociate, a contractelor pe care societatea omului de afaceri le încheiase cu compania producătoare de energie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Sechestru pe averea Elenei Udrea, în dosarul Hidroelectrica