Antena Meniu Search
x

Video Elena Udrea și plicul misterios care i-ar putea aduce un nou dosar penal. Fostul ministru, acuzat de divulgare de informații strict secrete

Divulgare și mânuire de informaţii secret de stat. E acuzaţia care i-ar putea aduce Elenei Udrea un nou dosar penal. Totul din cauza unui plic buclucaş care ar fi apărut ca prin minune în curtea sa şi care, spune ea, ar fi conținut informații secrete despre denunțătorii din dosar.

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 02.06.2021, 21:09

Vezi și

Totul a început la un termen de judecată din decembrie 2020. Atunci, Elena Udrea a venit cu documente strict secrete pe care i le-a prezentat judecătorului în dosarul în care a fost condamnată la 8 ani de închisoare cu executare, dosarul finanțării ilegale a campaniei electorale a lui Traian Băsescu, din anul 2009.

Elena Udrea a mers cu plicul în instanță, în decembrie 2020

Nu a putut să le obțină pe cale oficială de la Serviciul Român de Informații, și a spus că au apărut ca prin minune într-un plic în curtea locuinței sale.

Judecătorul nu le-a acceptat ca probă iar DNA a făcut o sesizare către DIICOT. Acum se face o anchetă pentru divulgare de informații strict secrete. Deocamdată, Elena Udrea nu a fost pusă oficial sub acuzare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Elena Udrea și plicul misterios care i-ar putea aduce un nou dosar penal. Fostul ministru, acuzat de divulgare de informații strict secrete