Antena Meniu Search
x

Ministrul Eugen Teodorovici, mesaj înaintea moţiunii de cenzură

Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, a transmis un mesaj pe Facebook, înainte de dezbaterea şi votul moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 10.10.2019, 08:20

Eugen Teodorovici, mesaj pe Facebook înaintea moţiunii de cenzură
Ministrul Eugen Teodorovici a transmis mesaj înaintea moţiunii de cenzură - Hepta via Mediafax Foto / Andreea Alexandru

Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, a transmis un mesaj pe Facebook, înainte de dezbaterea şi votul moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

Potrivit lui Teodorovici, "PSD rămâne singurul partid serios, stabil și sigur, singurul partid ancorat în realitățile noastre sociale și economice".

"Este o vorbă din popor...apa trece, pietrele rămân. Tot cam așa stau lucrurile și cu acțiunile politice ale opoziției noastre…moțiunile trec, PSD rămâne.

PSD rămâne singurul partid serios, stabil și sigur, singurul partid ancorat în realitățile noastre sociale și economice, care deține voința și capacitatea de a gândi și acționa coerent pe o scenă politică în care beția campaniei electorale și perdeaua de fum ideologic de la nivelul unei opoziții turmentate și agresive anulează orice așa-zisă miză.

Pe acelaşi subiect

Ceea ce va rămâne în urma acestui delir al voturilor pentru dărâmarea guvernului, se va transpune în idealul știrb și logica frântă a unei opoziții de conjunctură care nu își dorește în mod real să guverneze pentru că nu are nici cu cine și nu are nici cu ce!", a scris Eugen Teodorovici pe Facebook.

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă este votată joi de plenul reunit al Parlamentului. Senatorii și deputații urmează să decidă soarta executivului condus de Viorica Dăncilă. Pentru a fi adoptată moțiunea, este nevoie de o majoritate de 233 de voturi.

Dezbaterea moțiunii de cenzură este programată de la ora 10.00, iar votul, care este secret, va începe în jurul orei 13.00. Rezultatul votului ar putea fi anunțat în jurul orei 15.00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Ministrul Eugen Teodorovici, mesaj înaintea moţiunii de cenzură