Antena Meniu Search
x

Filosoful Mihai Șora comentează demisia lui Tudose: "Ultima dată, am spus că mi-aş dori un premier din specia homo sapiens. Între timp, am devenit realist: m-aş mulţumi şi cu o oaie"

Filosoful Mihai Şora comentează ironic schimbările de prim-ministru din ultimul an, spunând că s-ar mulțumi și "cu o oaie" pentru acest post.

Filosoful Mihai Şora comentează ironic schimbările de prim-ministru din ultimul an, reamintind, într-o postare pe Facebook, că a spus că îşi doreşte un premier "din specia homo sapiens", dar adaugă că între timp a devenit mai realist şi că s-ar mulţumi şi cu o oaie.

"Ultima dată, am spus că mi-aş dori un Premier din specia homo sapiens. Lumea a râs, crezând pesemne că mă gândesc la Einstein sau la Făt-Frumos. Între timp, am devenit realist: m-aş mulţumi şi cu o oaie", scrie Mihai Şora.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

El îşi încheie postarea cu o referire la mitingul antiguvernamental anunţat pentru 20 ianuarie în Bucureşti şi în alte oraşe: "Ne vedem pe 20, da?".

Premierul Mihai Tudose a demisionat luni seară după şapte luni de mandat, ca urmare a retragerii sprijinului politic de către PSD, fiind al doilea prim-ministru care părăseşte funcţia în decurs de un an de la preluarea guvernării de către social-democraţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Filosoful Mihai Șora comentează demisia lui Tudose: "Ultima dată, am spus că mi-aş dori un premier din specia homo sapiens. Între timp, am devenit realist: m-aş mulţumi şi cu o oaie"