Antena Meniu Search
x

Gabriela Firea și-a depus candidatura pentru al doilea mandat de primar în București

Gabriela Firea a anunțat că și-a depus candidatura pentru al doilea mandat de primar general al Capitalei și a făcut un apel la oameni să se implice, pentru a nu risca să fie conduși de persoane care vor să mute incompetența de la guvern, la primărie.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 16.08.2020, 17:02

Gabriela Firea și-a depus candidatura pentru al doilea mandat de primar în București
Gabriela Firea și-a depus candidatura pentru un nou mandat la PMB - Facebook Gabriela Firea
  • Gabriela Firea: Au furat în starea de urgență la guvern, vor să fure și la primărie

Gabriela Firea va candida pentru un nou mandat tot din partea Partidului Social Democrat și a spus că sunt unii candidaţi care vor să fie aleşi primar, dar care în timpul de la începutul declanşării pandemiei nu au mers într-un cămin de bătrăni sau de copii, ci au stat ascunşi trei, patru luni şi acum vin şi cer votul.

„Cu gandul doar la oameni, mi-am depus candidatura pentru al doilea mandat de primar general. Stiu ca este o perioada grea, in care oamenilor nu le mai pasa de politica, dar daca nu ne implicam toti acum, riscam sa fim condusi de persoane care vor sa mute jaful, incompetenta si incultura de la guvern, la primarie.

Au furat in starea de urgenta la guvern, vor sa fure si la primarie.

Au numit ministri corigenti care au dat afara profesionisti, asa vor sa faca si la primarie.

Au manipulat cifrele in pandemie, nu au facut testare - ca toata Europa -, nu se ocupa de programul de donare a plasmei care salveaza vieti. Aceeasi nepasare vor sa aduca si la primarie.

Candidatul Dreptei Unite NU s-a delimitat de actiuni foarte grave ale guvernului. Deci, este de acord cu lucrurile rele de la guvernare : spun ca nu au bani sa creasca alocatiile si pensiile, dar au bani pentru despagubiri preferentiale si afaceri pentru prieteni politici, ii apara pe pedofili, in loc sa inaspreasca pedepsele, pun sefi politici la DSP-urile din tara, care ii ignora pe cetateni.

Doar voi, oamenii buni si corecti, ii puteti opri! Va multumesc!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri politice » Gabriela Firea și-a depus candidatura pentru al doilea mandat de primar în București