Antena Meniu Search
x

Florin Cîţu acuză PSD că plăteşte campanii online împotriva lui: Nu se face. Vom avea o discuţie în coaliţie

Florin Cîţu a acuzat, în şedinţa conducerii PNL, existenţa unor campanii sponsorizate de partenerii de guvernare împotriva sa şi a anunţat că va aborda acest subiect în cadrul coaliţiei, pentru că "nu se face".

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 07.02.2022, 13:18

Florin Cîţu acuză PSD că plăteşte campanii online împotriva lui
Florin Cîţu acuză PSD că plăteşte campanii online împotriva lui - Observator

Fostul deputat PNL, Alexandru Kocsis, în prezent membru în Partidul Forţa Dreptei, a prezentat luni pe Facebook date referitoare la o campanie TSD avându-l drept ţintă pe Florin Cîţu. Liderul PNL a acuzat luni, în şedinţa conducerii liberale, existenţa unor astfel de campanii sponsorizate de partenerii de guvernare şi a spus că acesta nu este ”un mod de lucru în echipă”. 

"Ar trebui să îi întrebaţi pe cei de la PSD. Eu am discutat în BEx, am spus că este o campanie care mi-a fost adusă la cunoştinţă. Am văzut-o, mi se pare că nu se face şi o vom discuta în coaliţie.

Am văzut nişte postări plătite pe reţelele de socializare. Apăreau ca fiind ale Tineretului Social Democrat", a declarat Florin Cîţu.

 "PSD să spună clar dacă mai vrea sau nu cu noi"

Pe acelaşi subiect

Întrebat dacă a afirmat în şedinţa de partid că "PSD să spună clar dacă mai vrea sau nu cu noi", Florin Cîţu nu a dorit să ofere detalii. "Ce spun în şedinţele BEx spun în şedinţele BEx. Am spus că mi se pare bizar să ataci cu bani de la partid preşedintele celuilalt partid cu care este în coaliţie.

Sunt foarte multe reforme, pe mine mă interesează cum sunt cheltuiţi banii, pentru că există o întârziere la programul de guvernare. Pe asta ne concentrăm în PNL. Pe reforme şi pe a atrage banii din PNRR.

Eu aş prefera şi am aşteptările astea de la toţi miniştrii să fie mai puţin invitaţi la televiziuni şi să facă mai multă muncă.Noi nu vrem să aducem scene în spaţiul public, mergem în coaliţie şi ce avem de spus spunem acolo", a mai spus Florin Cîţu.

Postări sponsorizate de TSD cu 10.000 de lei

Deputatul Alexandru Kocsis, care a părăsit grupul PNL, devenind membru al Partidului Forţa Dreptei, înfiinţat de Ludovic Orban, a prezentat pe Facebook date despre aceasta campanie.

Nu plâng de mila lui Cîţu, dimpotrivă, chiar cred că îşi merită soarta. Ceea ce vreau să subliniez este cum funcţionează coaliţia asta a lor, USL 2. În capturile de ecran veţi vedea un clip video făcut de Tineretul Social Democrat care are nu mai puţin de 7 sponsorizări, pe 7 audienţe diferite. 10.000 de lei investiţi de micii socialişti pentru a-şi ataca partenerul de guvernare.

Ar fi interesant de verificat sursa Fondurilor. Au făcut chetă micii socialişti sau au folosit subvenţia de 2 milioane de euro/lună pe care o primeşte PSD de la bugetul statului?”, a scris Kocsis, prezentând mai multe capturi de ecran referitoare la campania TSD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Florin Cîţu acuză PSD că plăteşte campanii online împotriva lui: Nu se face. Vom avea o discuţie în coaliţie