Antena Meniu Search
x

Florin Cîţu, ironizat după ce s-a lăudat pe Facebook: România a depășit Ungaria la PIB pe cap de locuitor

Premierul interimar a postat, vineri seara, un mesaj în care spune că România a depășit, în premieră, Ungaria la Produsul Intern Brut (PIB) pe cap de locuitor. În mai puțin de 5 minute, Cîțu a primit peste 100 de mesaje în care internauții îl iau peste picior.

de Redactia Observator

la 30.10.2021, 07:14

Florin Cîţu, ironizat după ce s-a lăudat pe Facebook: România a depășit Ungaria la PIB pe cap de locuitor - Hepta/Mediafax/Alexandru_Dobre

„În premieră, România a depășit Ungaria la PIB pe cap de locuitor. Vestea bună este că va depăși și Polonia, așa cum anunță Banca Mondială. Desigur, pentru asta trebuie să menținem ritmul actual”, spune, vineri, pe Facebook, premierul interimar, Florin Cîțu.

Acesta se laudă și spune că este un nou semnal că măsurile luate au fost cele potrivite, chiar și în perioadă de criză sanitară.

Ironizat după postare

„Avem cea mai bună redresare economică din Europa, iar asta înseamnă că suntem pe drumul cel bun. Important este să nu facem pași în spate!”, mai scrie Cîțu.

În mai puțin de 5 minute, postarea lui Cîțu a primit peste 100 de reacții. Internauții l-au luat peste picior pe premier, care a primit mesaje precum: „Într-adevăr se vede, la motorină, gaze naturale și energie electrică. Mulțumim!” sau „Voi nu sunteți în toate mințile!”, „Ăsta ne ia la mișto!”, „Nu mai posta după ce bei!”. Un alt internaut spune: „Nimeni nu a mai mințit ca tine în 31 de ani! Ești unic!” sau „Ce să consum și eu să am senzația că mi se dublează ăia 2 lei din portofel??”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Florin Cîţu, ironizat după ce s-a lăudat pe Facebook: România a depășit Ungaria la PIB pe cap de locuitor