Antena Meniu Search
x

Gabriela Firea dezvăluie numele viitorului premier al României: Cu această formulă trebuie să mergem la Cotroceni!

Gabriela Firea, președintele PSD București şi primar general al Capitalei, a dezvaluit într-o postare pe Facebook cine ar trebui sa fie viitorul premier, în urma rezultatelor alegerilor parlamentare.

Gabriela Firea dezvăluie numele viitorului premier

Gabriela Firea, președintele PSD București şi primar general al Capitalei, a dezvaluit într-o postare pe Facebook cine ar trebui sa fie viitorul premier, în urma rezultatelor alegerilor parlamentare.

Potrivit primarului general, personalitatea politică "cea mai îndreptățită" să fie premier al României este liderul social-democraților, Liviu Dragnea.

"Personalitatea politică cea mai îndreptățită să fie premier al României este președintele PSD, Liviu Dragnea — vicepremier și ministrul Dezvoltării în Cabinetul PSD. Victoria istorică a PSD în alegeri se datorează românilor care cred în Programul nostru de guvernare, dar acest document programatic nu ar fi existat fără implicarea președintelui PSD și fără spiritul de echipă pe care l-a imprimat", a scris vicepreședintele PSD, pe Facebook.

Firea spune că "s-a muncit cu mare bucurie pentru a face bine oamenilor pentru soluții și idei valoroase".

"Am fost cu toții cuprinși de dorința de a salva țara din mâinile unor oameni care, un an de zile, nu s-au identificat cu niciun proiect major pentru România. O guvernare ilegitimă, tolerată un an la Palatul Victoria. Din punctul meu de vedere, românii au dat azi un vot clar pentru Liviu Dragnea — premier, PSD partidul învingător! Cu această formulă trebuie să mergem la Palatul Cotroceni! Justiția nu a interzis, prin sentință, dreptul de a alege și de a fi ales al domnului Dragnea. Președintele țării trebuie să se obișnuiască cu ideea că cea mai legitimă persoană pentru a conduce guvernul și pentru a aplica Programul de guvernare apreciat de români este președintele PSD. Succes, domnule președinte Liviu Dragnea! Sigur veți conduce un guvern eficient, atent la nevoile românilor!", a mai scris Gabriela Firea pe pagina ei de Facebook. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Gabriela Firea dezvăluie numele viitorului premier al României: Cu această formulă trebuie să mergem la Cotroceni!