Antena Meniu Search
x

Claudiu Manda: "George Maior a spus că există ofiţeri acoperiţi în presă"

Claudiu Manda a afirmat că Ambasadorul George Maior  a spus că există ofiţeri acoperiţi în presă, dar nu a precizat vreun nume sau un număr al acestora.

Claudiu Manda afirmă că George Maior a dezvăluit la audieri că există acoperiţi în presă - Hepta

Claudiu Manda afirmă că ambasadorul George Maior a spus că există ofiţeri acoperiţi în presă, dar nu a precizat vreun nume sau un număr al acestora.

Preşedintele Comisiei de control al SRI mai spune că este clar că George Maior avea ofiţeri acoperiţi în mai multe domenii de activitate, acesta mărturisind că ofiţerii se ocupau şi de "contrapropagandă".

“George Maior a fost întrebat ce înseamnă ofiţeri acoperiţi în presă, a spus că există, nu a vrut să dea nume sau un număr. Este clar că avea ofiţeri acoperiţi în diferite zone de activitate, în afară de politică şi justiţie. Nu vreau nici eu să detaliez ce înseamnă noţiunea de ofiţeri acoperiţi şi misiunea acestora. Singurul lucru care mi s-a părut un pic de analizat la nivelul Comisiei, a spus că aceştia sunt folosiţi şi pentru contrapropagandă. Mai rămâne cum se desfăşoară aceste misiuni de contrapropagandă şi către ce propagandă se face”, a declarat Claudiu Manda, la finalul audierilor lui George Maior din Comisia SRI.

George Maior a fost audiat aproximativ 4 ore în Comisia de control parlamentar al activităţii SRI, pentru a lămuri aspecte privitoare la activitatea sa din perioada în care a fost directorul SRI.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Claudiu Manda: "George Maior a spus că există ofiţeri acoperiţi în presă"