Antena Meniu Search
x

Imagini SENZAŢIONALE cu un primar din România: 'Eu când m-oi găsi cu Olguţa o să fac panaramă!' - VIDEO

Primarul comunei Bucşani, judeţul Dâmboviţa, a fost protagonistul unui spectacol pe cinste atunci când a fost vizitat de o echipă Antena 3. Supărat pe legea 'sararizării', primarul Constantin Niţă a precizat că 'dacă o va prinde pe Olguţa, o să facă panaramă!'.

Primarul comunei Bucşani, judeţul Dâmboviţa, a fost protagonistul unui spectacol pe cinste atunci când a fost vizitat de o echipă Antena 3.

Supărat pe legea 'sararizării', primarul Constantin Niţă a precizat că 'dacă o va prinde pe Olguţa, o să facă panaramă!'.

Personaj principal într-un clip al emisiunii PolitiKix, Constantin Niţă a fost surprins în timp ce fuma în birou şi scruma pe o... agendă.

"De exemplu, eu acum nu sunt supărat pe nimic pe lumea asta, decât pe legea... sararizării. Eu când m-oi găsi cu Olguţa, eu fac panaramă, nu că fac... aia", a precizat primarul.

Pe acelaşi subiect

Aflat la al cincilea mandat, edilul ar vrea să scape de această povară, dar nu poate.

"Din 2000 sunt tot pe scaunul ăsta. Nici n-aş vrea să mai fiu, dar nu mă lasă lumea", a explicat Niţă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Imagini SENZAŢIONALE cu un primar din România: 'Eu când m-oi găsi cu Olguţa o să fac panaramă!' - VIDEO