Antena Meniu Search
x

Încă 2 jaloane din PNRR atinse de Guvern, anunță premierul Ciucă. "Primul va conecta învăţământul superior la ceea ce se cere pe piaţa muncii"

Premierul Nicolae Ciucă anunţă încă două jaloane din PNRR atinse de Guvernul României, după ce a fost adoptată, vineri, Ordonanţa de Urgenţă prin care a fost creat cadrul legal care permite accesarea fondurilor europene în relaţie directă cu obţinerea de rezultate în implementarea reformelor şi investiţiilor publice, stabilite prin Componenta 15-Educaţie. Guvernul României va îndeplini toate obligaţiile asumate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, România trebuie modernizată şi cu bani europeni, mai transmite premierul.

de Redactia Observator

la 23.09.2022, 14:35

Încă 2 jaloane din PNRR atinse de Guvern, anunță premierul Ciucă
Încă 2 jaloane din PNRR atinse de Guvern, anunță premierul Ciucă - Facebook

Încă două jaloane din PNRR atinse de Guvernul României! Am adoptat, vineri, Ordonanţa de Urgenţă prin care am creat cadrul legal care permite accesarea fondurilor europene în relaţie directă cu obţinerea de rezultate în implementarea reformelor şi investiţiilor publice, stabilite prin Componenta 15-Educaţie, scrie premierul pe Facebook. 

”Primul jalon va conecta învăţământul superior la ceea ce se cere pe piaţa muncii”, mai arată şeful Executivului. 

Premierul precizează că al doilea jalon atins prin acesta Ordonanţă de Urgenţă este menit sa mărească capacitatea creşelor şi a grădiniţelor, dar şi a activităţilor de tip ludotecă/locuri de joacă pentru copii în toate localităţile unde aceste servicii sunt deficitare.

”Guvernul României va îndeplini toate obligaţiile asumate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. România trebuie modernizată şi cu bani europeni”, mai spune premierul Ciucă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Încă 2 jaloane din PNRR atinse de Guvern, anunță premierul Ciucă. "Primul va conecta învăţământul superior la ceea ce se cere pe piaţa muncii"