Antena Meniu Search
x

INTERVIU cu Eugen Tomac: "Președintele Iohannis a făcut un gest de ușor dispreț față de aliatul nostru strategic, SUA. Orice țară NATO agresată are obligația să se poată apăra câteva luni, până când vin aliații"

Eugen Tomac: Această aventură l-a pus și pe președintele Iohannis, dar și România într-o poziție extrem de neplăcută, cu consecințe destul de mari, pentru că atunci când statele care finanțează practic NATO au agreat un proiect, să vii să te opui acestui proiect doar pentru că ai o țâfnă și o agendă personală, e pe principiul „n-am reușit să negociez pentru NATO. Vreau ceva la Uniunea Europeană”.

de Redactia Observator

la 25.04.2024, 13:47

Eugen Tomac
Eugen Tomac - Spotmedia

Aflat la ultima sesiune a Parlamentului European la Strasbourg, înainte de alegerile din iunie, eurodeputatul Eugen Tomac (PMP/ADU) a relatat cum și-a asigurat premierul Rutte sprijinul SUA pentru șefia NATO și cum a intervenit președintele Klaus Iohannis, cu sprijin de la doi lideri politici apropiați de Putin, Erdogan și Viktor Orban. Un gest neclar, care are consecințe pe termen mediu pentru România, spune Eugen Tomac.

Citeşte mai multe pe Spotmedia

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri politice » INTERVIU cu Eugen Tomac: "Președintele Iohannis a făcut un gest de ușor dispreț față de aliatul nostru strategic, SUA. Orice țară NATO agresată are obligația să se poată apăra câteva luni, până când vin aliații"