Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Președintele Iohannis ar urma să cheme partidele la consultări, după reacţia Comisiei de la Veneţia

Președintele Klaus Iohannis ar urma să convoace partidele la consultări, la Cotroceni, în urma raportului Comisiei de la Veneția pe legile justiției și modificarea Codurilor penale.

de Redactia Observator

la 19.10.2018 , 19:24

Președintele Klaus Iohannis ar urma să convoace partidele la consultări, la Cotroceni, în urma raportului Comisiei de la Veneția pe legile justiției.

Președintele Iohannis ar vrea să cheme partidele parlamentare la consultări, după raportul dur al Comisiei de la Veneția privind legile justiției și modificarea Codurilor penale.

Ca reacţie după raportul Comisiei de la Veneția, preşedintele Iohannis i-a cerut demisia ministrului Justiției, Tudorel Toader.

Articolul continuă după reclamă

În replică, ministrul Toader a postat un mesaj pe Facebook prin care a transmis că: "Intr-o lume normala, este inadmisibil ca Presedintele Republicii sa astepte demisia Ministrului Justitiei pentru proiecte de acte normative care nu au fost initiate, elaborate sau promovate de catre Ministerul Justitiei- ma refer la modificarile aduse Codului penal si Codului de procedura penala!"

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri politice » Președintele Iohannis ar urma să cheme partidele la consultări, după reacţia Comisiei de la Veneţia